Nie wiem czy dobrze wywnioskowałem, ale obiło mi się o uszy iz ta lampa ma tak zwaną własną automatykę, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co dokładnie ta opcja znaczy i jak z niej korzystać.
Czy dobrze rozumiem że będe mógł z tą lampą (po opanowaniu jak to się robi)
pracować z innymi puszkami firm trzecich, pytam gdyz planuje za jakiś czas
(nie wcześniej niż 6-8 miesięcy patrząc optymistycznie)
dokupić zapsowe body do 5-tki, nie uśmiecha mi się to gdyz nie będzie mnie raczej stać w tym okresie czasu na następce 5-tki, więc w gre by wchodziły korpusy 40D, 30D, 400D a biorąc pod uwagę iż na sprzęt Canona wydam za chwilę nie mała sume to realnie żecz biorąc 40D raczej odpadnie, 30D możę uciułam z wielkim bulem a 400D to realnie jest szansa.
szczeże mówiąc wolałbym jednak kupić 40D lub następce 5, lecz na to potrzeba sporo czasu aby uskładać kasę, a do tej pory muszę mieć zapasowe body.
Zastanawiam się wię czy dało by radę pogodzić moją obecną puszeczke KM 5D z 580 Ex II, było by to dla mnie idealne rozwiązanie, oczywiścje zdaje sobie sprawę iż jesli coś takiego będzie możliwe to Lampę będe musiał ustawiać manulanie.
A więc jak to jest z tą własną automatyką tej lampy, dobrze główkuje że ta opcja to oznacza czy coś pokręciłem ?
Pozdrawiam