Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Warszawa opuszczone (?)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteq Zobacz posta
    Izewa - fajne zdjęcia :smile:

No wlasnie.... chyba nie doczytalem nigdzie... A Ty jak tam weszlas ?
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canli Zobacz posta
    No wlasnie.... chyba nie doczytalem nigdzie... A Ty jak tam weszlas ?
    Napisałam kilka postów wcześniej...:wink: , poszliśmy dowiedzieć się jak się dostać a że sprzęt trzeba mieć zawsze przy sobie żeby nie stracić okazji, to i się udało przekonać Pana, że my oczywiście wystąpimy o oficjalną zgodę ale prosimy żeby nam pozwolił zobaczyć co i jak jest w środku...no i się udało 8)

A teraz gorsza wiadomość...dziś oddzwoniła do mnie miła Pani, że właściciel budynku nie wyda jednak nam zgody ponieważ właśnie trwają rozmowy z ewentualnym oferentem który chce te budynki odkupić i w związku z tym oni nie chcą robić wokół tego niepotrzebnego zamieszania a poza tym tam jest bardzo niebezpiecznie i ostatnio jak wydali zgodę to było to większe przedsięwzięcie i kosztowało ich sporo pracy i zaangażowania bo do nich jako właścicieli należało załatwienie takich punktów jak obecność straży pożarnej i wchodzenie z linowymi uprzężami...nawet moje zapewnienie, że możemy sobie wykupić samodzielnie ubezpieczenie nie pomogło...
    Tak więc pozostaje próba indywidualnego przekonania Ochrony żeby jednak wejść "na chwilę" a warto - bo z rozmowy tej wynikało że niedługo skończy się klimat tego miejsca...:sad:
    7D + kilka szkieł i dużo chęci ;-)

Uprawnienia umieszczania postów