Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jaki rozmiar drukowanego zdjecia w Rossmannie?

Coś już napisał Awatar sj_sj
    Miasto
    Mazowsze

Domyślnie heh

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    rowniez mam zdanie na ten temat zeby wywolywac w normalnym zakladzie foto a nie w Rossmannie
    A skąd ta niechęć do Rossmanna? Czy to w imie walki z globalizacją usług fotograficznych?Ochrona rodzimych zakładów fotograficznych? jakość obsługi/usługi? Inne powody?

Czy to że kupują niektórzy w biedronce oznacza to, że są gorsi, albo że są tam gorsze produkty?Czy poprostu nie przystoi tam kupować, bo jest do sklep docelowo kierowany do ludzi mniej zamożnych? Czy nie przystoi wywoływać tam zdjęcia bo jest taniej? to niech zakłady zbiją swoje ceny to i ja w zakładach będę wywoływał.

Zapytam wprost. Czy to wstyd?

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

jasne, że nie wstyd. chodzi o to, żeby Twoja praca przy obróbce nie poszła na marne. ja na przykład rezygnuję z FotoJokera, po tym jak zdjęcia b&w zrobili przefioletowione a kolorowe miały żółty zafarb i co było dla mnie nie do pomyślenia - skalowali zdjęcia, że w efekcie były widoczne pikselowe schody. te same zdjęcia wywołane w innym labie tych problemów już nie miały, choć zadowalająco wciąż nie było

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sj_sj Zobacz posta

Zapytam wprost. Czy to wstyd?
    pewnie ze nie wstyd, ale chodzilo mi o problem ktory dokladnie opisal dickory dare
    Moja CaroLina

Coś już napisał
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dickory dare Zobacz posta
    jasne, że nie wstyd. chodzi o to, żeby Twoja praca przy obróbce nie poszła na marne. ja na przykład rezygnuję z FotoJokera, po tym jak zdjęcia b&w zrobili przefioletowione a kolorowe miały żółty zafarb i co było dla mnie nie do pomyślenia - skalowali zdjęcia, że w efekcie były widoczne pikselowe schody. te same zdjęcia wywołane w innym labie tych problemów już nie miały, choć zadowalająco wciąż nie było
    Miałem to samo z FJ, zabrązowiono-zażółcone fotki.
    N

Domyślnie

no ja się*jeszcze nie sparzyłem na FJ, jak mi skopią zdjęcia, to zmienię. W takim razie zapytam się*- co polecacie? Najlepiej przez net i żeby ceny mieli normalne.
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    Najlepiej przez net i żeby ceny mieli normalne.
    Nie wiem, co rozumiesz przez "normalne" ceny, ale zobacz http://www.ankaralab.com/.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów