Jak Wam się widzi to zdjęcie?
Sweetaśne :P
Nie no, ja bym dał mniejszą GO, bo widzę, że było f:7.1
No i środek liścia za jasny.
Kadr jakiś taki też...
Ale ogólnie fajne!
To co ciekawe w tym zdjęciu to IMHO gra kolorków![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Dzięki Wam za odwiedziny.Z częściowym przyciemnianiem środka liścia nawet nie próbowałem się bawić bo za cienki jestem w te klocki. GO wydaje mi sie,że jest odpowiednia.Nie chciałem schodzić krócej z przysłoną bo bałem się o ostrość.W końcu tamron nie jest nie wiadomo jakim szkłem.Nad kadrem rzeczywiście mogłem popracować.
Pozdrawiam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dorzucam kolejne:
Myślęcinek? Muszę się tam ruszyć w ten weekend. Byłem z 2 tyg temu, to jeszcze nie było TAKICH efektów liściowych.
W myślu też będzie! FOCH!
Panowie się rozgadaliW W-wie ładnie jest w Łazienkach i w Wilanowie. I chyba nigdzie indziej
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
liść bardzo ładny wręcz stokowy!!!
las - nuda bez koncepcji...poucinane badyle i tyle
pozdrawiam