Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Publiczne egzekucje w Teheranie

Domyślnie

bardzo ladna ostatnia fotka ... mowie powaznie
    nie widze w publicznym wieszaniu nic zdroznego
    a, ze sa dzieci to wina rodzicow co ich przyprowadzaja

bylem na wielu wypadkach drogowych i wiele osob idzie ogladac
    takie "sensacje" zabierajac dzieci

niektorych trzeba eliminowac, jak chcecie wiedziec dlaczego to ...
    ... zapraszam do ZK Rawicz

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

"W calej Polsce codziennie ginie na drogach kilkanascie osob. To tez bardzo smutne ale nikt nie zaklada z tego powodu watku."
    - tylko totalny ignorant mógł coś takiego napisać ...

Zablokowany

Domyślnie

Mocne i ważne zdjęcia. Osobiście nie jestem zwolennikiem fotografowania kwiatków i rabatek - wolę realne życie. Takie są realia w krajach islamskich (niektórych). Część zdjęć naprawdę świetna. Argument kogoś wcześniej ,,nawet bym nie wyjął aparatu''. Tu się różnimy w podejściu do fotografii. Ja bym wyjął...

- vuki - ma rację - tłumy na wypadkach - to coś na kształt tanatoturystyki - wycieczek po miejscach mordów. Zjawisko funkcjonujące w najbardziej nawet cywilizowanych społeczeństwach. Śmierć fascynuje - od lat.

Domyślnie

Do Admina!
    Kurcze! To mi sie usuwa watek z dzialu Sprzedam bo cos tam napisalem za duzo, a widze, ze w dziale poswieconym fotografi toczy sie w najlepsze dyskusja o karze smierci. Nalegam aby ten watek caly usunac! To nie jest miejsca na to!!!
    Czy naprawde nie ma dzialu HidePark?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Argument kogoś wcześniej ,,nawet bym nie wyjął aparatu''. Tu się różnimy w podejściu do fotografii. Ja bym wyjął...
    Czuję się wywołany do tablicy.
    Właśnie dzięki tej różnorodności, życie ma sens
    Inaczej skończyłbym jak ten wisielec, tyle że z własnej woli.

Zablokowany

Domyślnie

iczek - ja (i wielu innych tutaj w tym wątku) nie dyskutuję o karze śmierci, ale o zdjęciach egzekucyjnych. Proszę mi wątku nie usuwać Osobiste traumy należy rozgrywać z modami

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Sprostowanie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Do Admina!
    Kurcze! To mi sie usuwa watek z dzialu Sprzedam bo cos tam napisalem za duzo, a widze, ze w dziale poswieconym fotografi toczy sie w najlepsze dyskusja o karze smierci. Nalegam aby ten watek caly usunac! To nie jest miejsca na to!!!
    Czy naprawde nie ma dzialu HidePark?
    dwa slowa wyjasnienia z mojej strony. Nie jestem autorem tego watku. Owszem pierwszy post jest moj ale zaznaczam ze podkleilem sie do jakiegos watku w Hydeparku i ktorys z moderatorow przeniosl to tutaj jako nowy watek. Prawdopodobnie podklejalem do dowcipow o fotografii zaznaczajac jednoczesnie ze to nie mialo byc smieszne a raczej mialo zwrocic uwage na to zdjecie http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...61084.html?i=6 .Pierwotnie link ktory jest w tresci tamtego posta prowadzil bezposrednio do tego wlasnie zdjecia.
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 26-10-2007 o 13:03 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Iczku! przestań się skarżyć.
    Wyjaśnij z modami Twoje bóle, a chłopakom daj żyć.

Domyślnie

Róbta co chceta.
    Nie kumam jednak. Mailem wrazenie, ze ten dzial wypracowal sobie pewna, powiedzmy, range i umieszczane tu sa linki do Fotografi (duze F).
    A to nie jest żadna galeria fotografii.
    W ten sposób można dawać linki do codziennych fotek w Wyborczej czy Fakcie. (zabijanych psów, sikających kotów czy pijanych rowerzystów).

Po prostu ten dział stanie sie śmietnikiem dla każdej "niby fotografii",
    Dewaluujecie coś, co stanowiło ciekawa odskocznie od pozostałych działów poświęconych w 90% technice.
    Zal mi.
    A skarżyć się będę na każdą formę takiej deprecjacji pojęcia fotografia.
    To jest sztandarowy przykład wątku do działu HidePark.
    EOT
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    iczek - ja (i wielu innych tutaj w tym wątku) nie dyskutuję o karze śmierci, ale o zdjęciach egzekucyjnych. Proszę mi wątku nie usuwać Osobiste traumy należy rozgrywać z modami
    Guzik prawda. Oto cytat z Twojego postu:
    "- vuki - ma rację - tłumy na wypadkach - to coś na kształt tanatoturystyki - wycieczek po miejscach mordów. Zjawisko funkcjonujące w najbardziej nawet cywilizowanych społeczeństwach. Śmierć fascynuje - od lat."

Albo przeczytaj wielki wywód Morfiko...

To nazywasz dyskusja na temat fotografii !!??
    Abstrahuje, ze te parę pstryków nawet do rangi fotografii pretendować nie może!
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 26-10-2007 o 15:34 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Wątków jak ten jest w 'pozostałych galeriach' niewiele, albo wcale oprócz tego. Olejcie temat. Każdy następny podobny do tego jeśli już tu wyląduje to się go przeniesie i tyle.

Fuckt faktem...

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    W ten sposób można dawać linki do codziennych fotek w Wyborczej czy Fakcie. (zabijanych psów, sikających kotów czy pijanych rowerzystów).

Po prostu ten dział stanie sie śmietnikiem dla każdej "niby fotografii",
    tutaj masz rację.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów