Orientujecie się, czy w Polsce można nabyć/zaprenumerować EOS MAGAZINE?
Wpadły mi w ręce ostatnie roczniki tego magazynu - rewelacyjna sprawa.
Orientujecie się, czy w Polsce można nabyć/zaprenumerować EOS MAGAZINE?
Wpadły mi w ręce ostatnie roczniki tego magazynu - rewelacyjna sprawa.
EOS 90D (w sumie)
raz mi sie udało we wrocławskim empiku dostać ale do nich trafiają starsze nr i nie zawsze mają
Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.
Można zaprenumerować i olać empki...
http://www.eos-magazine.com/Magazine/subscribe.html
Dzięki - to dobra wiadomość![]()
EOS 90D (w sumie)
To ja zapytam tak - czy ktos widzial ten magazyn? - czy warto? Zastanawialem sie kiedys ale jakos zrezygnowalem.
Fakt - pismo ma jeden minus - traktuje o fotografii trchę stronniczoale zdziwiłbym się gdyby EOS Magazin wychwalał Nikona
Choć zdarzają się artykuły np. o współpracy body EOS z niecanonowskimi obiektywami, w tym np. M42, to generalnie treść jest stronnicza i zawężona do tematyki, jaki Canon jest wspaniały
Jest sporo ciekawostek (np. dowiedizałem się, że w 1D można odczytać rzeczywisty stan licznika migawki, bez wysyłania go do serwisu), jest sporo fajknych artykułów o macro i seria która bardzo mnie zaintersowała: nazywała się bodajże light painting (używanie jakiś flar, żeli, latarki, pochodni, wielominutowe ekspozycje itd - piękna sprawa...
EOS 90D (w sumie)
czyli jak zaprenumeruje to moze mi sie spodobac?
Zbyt wysokiego poziomu to nie ma się co spodziewać, ale kilka cennych rad można znaleźć.
Np. bardzo fajny był art. o zdjęciach macro - przykładowe zestawy z extenderami, soczekwami, pierścieniami...
EOS 90D (w sumie)