Ciekawe czy to nagłe "olśnienie" japońców w sprawie AF-a w marku ma związek z bliską premierą w sklepach D3 ........? Ciekawe jest też, że sprawa została jednoznacznie wyjaśniona tuż przed wejściem do sprzedaży nowego 1Ds.
Ciekawe czy to nagłe "olśnienie" japońców w sprawie AF-a w marku ma związek z bliską premierą w sklepach D3 ........? Ciekawe jest też, że sprawa została jednoznacznie wyjaśniona tuż przed wejściem do sprzedaży nowego 1Ds.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak myślałem jakiś czas temu, ale:
- problem istniał już w przedprodukcyjnych modelach
- nie wszystkie mają usterkę (i na oko jest losowo rozrzucona po numerach /fabrykach i datach produkcji) a zatem raczej wadliwy element aniżeli montaż
- sądząc ze zdecydowanego tonu oświadczenia - testowali to solidnie - być może nawet równolegle ze słynnym FW 1.1.1 i na równi z innymi hipotezami
- mając na pewno przecieki o D3 woleliby - jak sądzę - sprzedać jak najwięcej Mk III do momentu jego pojawienia się, a nie tylko od tego momentu
Powyższe spostrzeżenia nie rozwieją zapewne całkowicie wątpliwości, ale myślę, że stanowią solidne przesłanki za niespiskową teorią.
Inna sprawa, że wysłany-już-ponoć-do-mnie-w-piątek-prosto-z-CP gdzieś się zawieruszył w drodze i nikt nic nie wie...
PS
Następny post dopiero po...
EOS - conditio sine Kwanon...