Pokaż wyniki od 1 do 10 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Moze takie rzeczy powinny byc zglaszane do Canon Polska albo do PIHu? Przeciez te sklepy bezkarnie okradaja ludzi.
    Prosze, tutaj jest numer do PIHu w wawie: (0-22) 826-18-30, 826-42-09.
    Ostatnio edytowane przez lempl ; 14-10-2007 o 12:22

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Moze takie rzeczy powinny byc zglaszane do Canon Polska albo do PIHu? Przeciez te sklepy bezkarnie okradaja ludzi.
    No bez checy . Każdy ma - póki co - prawo dawać cenę jaka mu się żywnie podoba. Inna sprawa czy to ktoś kupi?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Do PIH i Canon/PL pewnie zadzwonię, aczkolwiek nie łudzę się, że aktywnie zareagują. Na pewno wyślę odpowiednie info do Canon/IRL, z numerem sprzętu i kopią dowodu zakupu, żeby NIE wysyłali kasy tym, co przyślą kody...
    "Podpada pod paragrafy" - jasne, ale w polskiej rzeczywistości...

Re: Kolekcjoner "co najmniej powód do reklamacji" - dokładnie tak, tu już się nie opieram na 10 dniach, kiedy konsument może zwrócić bez tłumaczenia się, po prostu towar jest niezgodny z umową i tyle. CashBack 100%... Tyle że sprzęt trzeba oddać :-) i szukać innego sklepu...

Uprawnienia umieszczania postów