Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Na Stockxpert wrzuciłem wczoraj 5 fotek. 3 przeszły, 2 nie (nie potrzebują takich). Najśmieszniejsze, że z dwóch bardzo podobnych, przeszła ta, moim zdaniem, dużo gorsza. Szkoda.
    Juz kilkakrotnie to sie powtarza u roznych osob ze akceptuja na stockach zdjecia ktore wg autorow sa najgorsze z wyslanych. maja zdecydwanie inny gust

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Juz kilkakrotnie to sie powtarza u roznych osob ze akceptuja na stockach zdjecia ktore wg autorow sa najgorsze z wyslanych. maja zdecydwanie inny gust
    U mnie jest to samo, zdjęcia takie sobie przechodzą bez problemu , a foty moim zdaniem dobre są odrzucane.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    U mnie jest to samo, zdjęcia takie sobie przechodzą bez problemu , a foty moim zdaniem dobre są odrzucane.
    To dlatego że wycinają konkurencję

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

Kurde...widze, ze zeby przyjeli fotki, trzeba miec niezle nerwy i cierpliwosc Jest na forum jakis faq (nie znalazlem nic procz wyostrzania) , ktory opisuje, co trzeba sprawdzic/zrobic, zaczym sie fotki wysle na stocka ? w jakich formatach itp itd ? Mysle, ze pomoglo by to nie tylko mi

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skorupiak Zobacz posta
    Kurde...widze, ze zeby przyjeli fotki, trzeba miec niezle nerwy i cierpliwosc Jest na forum jakis faq (nie znalazlem nic procz wyostrzania) , ktory opisuje, co trzeba sprawdzic/zrobic, zaczym sie fotki wysle na stocka ? w jakich formatach itp itd ? Mysle, ze pomoglo by to nie tylko mi
    http://jezykpolski.istockphoto.com/t....0_account.php
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

Dzieki wielkie sergi

Uprawnienia umieszczania postów