Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: [Battle] Hdr

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rosemary Zobacz posta
    sniper88: Sciagasz z flickr kilka fotek i piszesz /zle/dobre/ zamiast /podoba mi sie albo nie podoba.
    Zle/Dobre moim zdaniem Nie neguje, ze komus moze sie podobac ten efekt, ktory na mnie nie robi zadnego wrazenia, a jezeli juz to negatywne. O gustach sie nie dyskutuje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

theremin
    Guest

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez Rosemary Zobacz posta
    Ja sie wychowalem na Atari rusujac Joystickiem w Deluxe Paint, patrzac na czarnobialy ekran telewizora junost. Po 14 latach 'rysuje' Wacomem i obrabiam cyfrowe negatywy.(...)
    W tym wątku, większości osób to nie interesuje. Interesują natomiast tylko efekty, czyli to co zaprezentował Pan w battlu....

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Zle/Dobre moim zdaniem Nie neguje, ze komus moze sie podobac ten efekt, ktory na mnie nie robi zadnego wrazenia, a jezeli juz to negatywne. O gustach sie nie dyskutuje
    Oczywiście. Bez dyskusji ;-) . Należy tylko zdawać sobie sprawę, gdzie leży granica między pracą posiadającą jakąś wartość (choćby najbardziej absurdalną i wątpliwą), a chłamem produkcji wiejskiego rzemieślnika...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theremin Zobacz posta
    Oczywiście. Bez dyskusji ;-) . Należy tylko zdawać sobie sprawę, gdzie leży granica między pracą posiadającą jakąś wartość (choćby najbardziej absurdalną i wątpliwą), a chłamem produkcji wiejskiego rzemieślnika...
    I dla mnie w tym wypadku granica jest realistyczny wyglad zdjecia Zrobilem juz kilka HDRow i jedno co wiem, to to, iz plastikowy efekt jest bardzo prosty do osiagniecia, natomiast realistyczny wyglad-niezmiernie trudny.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uprawnienia umieszczania postów