Pokaż wyniki od 1 do 10 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Mieszany widok

jaco1
    Guest

Domyślnie

To ja mam pytanie, wg punktu 2 regulaminu:

2. Promocja jest ważna w następujących krajach: Andorra, Austria, Belgia, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania, Włochy. Aby otrzymać zwrot części zapłaty, produkt musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów i musisz być konsumentem w kraju EEA (Wspólnota Europejska, Norwegia, Islandia i Liechtenstein) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy sprzętu foto-wideo Canon.

i właśnie o to musi być konsumentem - czy wg. tego punktu jeśli chcę zakupić na FV na firmę to nie przysługuje mi ZWROT?? - we wcześniejszych promocjach tez był taki zapis - czy ktoś kto przedstawił FV na firmę dostał zwrot?

Dopiero zaczyna Awatar JarQ
    Miasto
    Szamotuły

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaco1 Zobacz posta
    To ja mam pytanie, wg punktu 2 regulaminu:

2. Promocja jest ważna w następujących krajach: Andorra, Austria, Belgia, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania, Włochy. Aby otrzymać zwrot części zapłaty, produkt musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów i musisz być konsumentem w kraju EEA (Wspólnota Europejska, Norwegia, Islandia i Liechtenstein) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy sprzętu foto-wideo Canon.

i właśnie o to musi być konsumentem - czy wg. tego punktu jeśli chcę zakupić na FV na firmę to nie przysługuje mi ZWROT?? - we wcześniejszych promocjach tez był taki zapis - czy ktoś kto przedstawił FV na firmę dostał zwrot?
    Odpowiedź masz post wyżej

jaco1
    Guest

Domyślnie

Ten post wyżej nie jest odpowiedzią gdyż nie ma w nim WYRAŹNIE napisane czy FV - jest na firmę czy na osobę prywatną...

Przecież FV może otrzymać osoba prywatna luj np. jednoosobowa dzialałnoścgospodarcza gdzie nagłówek FV wygląda:

Jan Kowalski
    ul. Kwiatowa 17
    ble ble ble

A jak np. Fv jest:

STUDIO GRAFICZNE I FOTO
    Jan Kowalski
    ul. Kwiatowa 17

i właśnie chodzi mi o tą sprawę...

Bo zamiana FV mnie nie dotyczy bo w moim mieście nie mam gdzie kupić tego obiektywu - więc muszę przez net. A to co tutaj jest opisane to jest jawne oszustwo - więc niestety skarbówka nie daj Boże jak to wykryje - a kiedyś może... - to ten co wystawiał FV - będzie miał problemy...

Nie rozmawiajmy o oszustwie - bo na to kilka sposobów bym przedstawił...

Uprawnienia umieszczania postów