Pokaż wyniki od 1 do 10 z 261

Wątek: Czyszczenie matrycy

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    KORD / IL - US

Domyślnie

To i ja sie pochwale... Po wystawie w Oshkosh wszystkie zdjecia z niebem w tle mialy syfki. Postanowilem jako zapobiec i pokusilem sie o zestaw z fmy Photographic Solution. Zestaw nosi nazwe Digital survival Kit #2 (matryce 350D i tym podobne). I dziala... Po pierwszym czysczeniu zdjecia jeszcze mialy jakies syfki (szczegolnie od f/16 wzwyz). Ale po drugim czyszczeniu przy f/22 ciezko bylo dojrzec jakis zabrudzenia. W kazdym razie warto bylo wydac $20 na to rozwiazanie. Polecam.
    Pozdrawiam
    airliners.net
    50D + BG-E2 + 70D
    + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KORD/EPKK Zobacz posta
    To i ja sie pochwale... Po wystawie w Oshkosh wszystkie zdjecia z niebem w tle mialy syfki. Postanowilem jako zapobiec i pokusilem sie o zestaw z fmy Photographic Solution. Zestaw nosi nazwe Digital survival Kit #2 (matryce 350D i tym podobne). I dziala... Po pierwszym czysczeniu zdjecia jeszcze mialy jakies syfki (szczegolnie od f/16 wzwyz). Ale po drugim czyszczeniu przy f/22 ciezko bylo dojrzec jakis zabrudzenia. W kazdym razie warto bylo wydac $20 na to rozwiazanie. Polecam.
    Pozdrawiam
    wow....ja taki sam efekt uzyskuje pałeczkami do uszu z tesco za niecałe 2zł.....
    Warto było wydać te 2zł....polecam....

Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Uprawnienia umieszczania postów