Strona 19 z 41 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 403

Wątek: [esteper]

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ostatni raz sie juz udziele bo dalej nie widze sensu.

To czy jest relacja pomiedzy kolem i pusta piasta (ktora jesli jest tak wazna powinna przynajmniej miec poprawna ekspozycje) czy kolem a dowolnym elementem tego obrazu czyni go atrakcyjnym ?
    Czy naprawde uwazacie ze to zdjecie jest dobre i warte pokazywania ?

I nie ma znaczenia czy ktos bywa na rajdach (akurat ja bywalem) czy tylko je oglada na zdjeciach ... zdjecie ma byc po prostu ciekawe. I takie zdjecia znalazlem bez problemu na stronie www.ppaciorek.j.com.pl natomiast nie znalazlem ich tutaj.

Moim zdaniem te sa przekombinowane, nieprzemyslane, pseudo artystyczne i slabe technicznie. Estaperze jesli nie chcesz zeby ktos komentowal Twoja tworczosc nie wystawiaj jej na forum. Jesli chcesz zeby komentowali to wylacznie znawcy i wielbiciele wyscigow znajdz forum tematyczne i umieszczaj je tam (chociaz sadze ze dysproporcja jakosciowa bedzie wtedy jeszcze wieksza).

Pozdrawiam i proponuje wiekszy dystans do swojej tworczosci.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Ostatni raz sie juz udziele bo dalej nie widze sensu.

To czy jest relacja pomiedzy kolem i pusta piasta (ktora jesli jest tak wazna powinna przynajmniej miec poprawna ekspozycje) czy kolem a dowolnym elementem tego obrazu czyni go atrakcyjnym ?
    Czy naprawde uwazacie ze to zdjecie jest dobre i warte pokazywania ?

I nie ma znaczenia czy ktos bywa na rajdach (akurat ja bywalem) czy tylko je oglada na zdjeciach ... zdjecie ma byc po prostu ciekawe. I takie zdjecia znalazlem bez problemu na stronie www.ppaciorek.j.com.pl natomiast nie znalazlem ich tutaj.

Moim zdaniem te sa przekombinowane, nieprzemyslane, pseudo artystyczne i slabe technicznie. Estaperze jesli nie chcesz zeby ktos komentowal Twoja tworczosc nie wystawiaj jej na forum. Jesli chcesz zeby komentowali to wylacznie znawcy i wielbiciele wyscigow znajdz forum tematyczne i umieszczaj je tam (chociaz sadze ze dysproporcja jakosciowa bedzie wtedy jeszcze wieksza).

Pozdrawiam i proponuje wiekszy dystans do swojej tworczosci.
    Jeśli tylko moja strona znów zacznie działac (ovh - jest w trakcie rekonfiguracji) to tam masz więcej zdjęc, i znajdziesz także inne kadry, może mniej "ahtystyczne".
    A z resztą nie wdaję się z Tobą w dyskusję bo nie widzę w tym sensu...
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    A z resztą nie wdaję się z Tobą w dyskusję bo nie widzę w tym sensu...
    O to wyjatkowo mile i zachecajace do ogladania Twojej galerii a w szczegolnosci komentowania.
    Byc moze jak dorosniesz to nauczysz sie traktowania adwersarzy z szacunkiem.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Vava

Domyślnie

Dziś kilka zdjęciówek z wczorajszych pół-finałów WBW.

1.
    2.
    3.
    4.
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 16-09-2007 o 17:50

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

ostatnie sa b.ciekawe, nie widziałem żeby ktoś jeszcze podchodził w ten sposób do zdjęć koncertowych

Miasto
    Vava

Domyślnie

Dziś jedno (na razie) z imprezy RMF MAXXX, która odbyła się na Polach Mokotowskich.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

podoba mi sie to zdjęcie
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Miasto
    Vava

Domyślnie

I następna porcja

2.
    3.
    4.
    5.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

też dobre
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

co do zdjec : od dawna obserwuje Twoje,sa jednymi z najciekawszych na tym forum. dlaczego? bo sa zyciowe. do tego sa swietne technicznie i maja 'to cos'. widac ,ze widzisz to po swojemu a na dodatek masz pomysly,jak to pokazac.zdjecia z koncertu sa rewelacyjne (moglbys napisac,jak wyglada to technicznie,jaki czas i czy lampa na druga kutyne? ). pamietam,ze wrazenie tez zrobily na mnie Twoje zdjecia z driftu polodego dziadem w podziemnym parkingu.rewelka. wogole,moglbym sie dlugo rozpisywac,na stronie tez masz naprawde bardzo duzo zdjec nie tylko na poziomie,ale poprostu majacych 'to cos'. naprawde,milo popatrzec,jest w tym wszytkim smak i ponadprzecietnosc.

co do wypowiedzi Mckane : krotka pilka-zal ci d*pe sciska,ze ktos robi takie zdjecia a ty nie.zebym nie byl goloslowny-widzialem i twoje zdjecia,no i wybacz,ale smiac mi sie chce jak w tak niski sposob przesycony zwykla zawiscia krytykujesz zdjecia o poziomie wielokrotnie wyzszym od twoich. zdjecia to nie 'lki' w podpisie,a obraz ktory widzimy.ja w zyciu bym swoich zdjec nie postawil przy zdjeciach estepera a jednak nie wysilam sie na zawisc i zazdrosc lecz poprostu potrafie doceniac,ze ktos jest w tym co robi swietny i jedynie moge sie czegos nauczyc. polecam troche samokrytycyzmu i mniej goryczy w zyciu.

pozdrawiam

Strona 19 z 41 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów