Strona 18 z 41 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 403

Wątek: [esteper]

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amper Zobacz posta
    to ja może o sportowych się nie wypowiem bo się nie znam;
    co do gdańskich to brakuje mi jednego z długim targiem z góry co go masz na stronie, HDR chyba
    Pozdrawiam
    No dobra, no to specjalnie dla Ciebie, umieszczę to zdjęcie o którym mówisz

Cytat Zamieszczone przez pawelpaciorek Zobacz posta
    a ja widzę tylko cyferki bez zdjęć
    ovh.org na razie leży i strona nie działa Jak tylko wróci do normy, to już się wyświetlą
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

o dzięki, naprawdę podoba mi się to zdjęcie, kolorki, ten załamany horyzont (16mm jak sądzę) - no i jeszcze to że tydzień temu spacerowałem tą ulicą pozdrawiam
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    1. Tak, bo ja ustawiałem dachowanie, następnym razem przed wyścigiem poprosze kierowców żeby mniej kurzyli jak będą zaliczac dachowania...
    Ja to rozumiem ale jesli nie widac ze to dachowanie to po prostu czeka sie na nastepna lepsza okazje

2. Nic na siłę...
    Naprawde ? Co wiec chciales przekazac tym zdjeciem odbiorcy ?

3. Jeśli już to lewy :]
    Racja.

4. Nic na siłę... Tak miało byc i tak jest... Poza tym samochód jest w ruchu, a nie stoi w miejscu.
    No wlasnie jest w ruchu ale tego wlasciwie nie widac bo autor postanowil skrzywic kadr Jesli jest jakies uzasadnienie tego skosu to chetnie poslucham.

5 i 6. Wszystko jest tak jak miało byc. Jeśli możesz to mi wytłumacz czemu niby pionowy kadr jest be.
    Zawsze jest tak jak mialo byc ale to co wyszlo jest po prostu nieciekawe. Uciety w polowie samochod ktorego konstruktor zadal sobie wiele trudu zeby ladnie wygladal w calosci, kolo z napisem do gory nogami w tle ktorego jest znowu polowa samochodu z otwartymi na to kolo drzwiami ... czyli co otwarte drzwi zapraszaja je do srodka zeby zastapil kierowce ? Jakby tego bylo malo z bagaznika samochodu wystaje takie czarne cos.

Bez urazy ale to nie sa przemyslane zdjecia, technicznie tez im sporo brakuje (chociazby to cos na zdjeciu 3). Pozdrawiam
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Coś już napisał Awatar pawelpaciorek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Jakby tego bylo malo z bagaznika samochodu wystaje takie czarne cos.
    to czarne coś to spoiler, esteper jak mogłeś zmieścić w kadrze spoiler samochodu, uwaga o napisie na kole też mz nietrafiona, o drzwiach tym bardziej ale co ja mogę wiedzieć

Miasto
    Łódź

Domyślnie

to czarne coś to spoiler, esteper jak mogłeś zmieścić w kadrze spoiler samochodu, uwaga o napisie na kole też mz nietrafiona, o drzwiach tym bardziej ale co ja mogę wiedzieć
    Moze byc i spoiler to fakt.

Problem w tym ze jesli nie napis stanowi element istotny, nie uchylone drzwi to co ? Co jest wedlug Ciebie trafne w tym zdjeciu i jaki przekaz odczytales ? Bo ja niestety zadnego. Ot pstryk w ktorym ostre jest kolo i nieostra polowa samochodu z otwartymi drzwiami.

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

przekaz jest prosty, bynajmniej dla mnie, samochód jest w trakcie przygotowania do startu, stoi na "kołkach", istotne jest tu bardziej koło i tylna ośka tego auta niż jakiś napis na kole choć autor mógł się kierować czymś innym

Miasto
    Vava

Domyślnie

przekaz jest prosty, bynajmniej dla mnie, samochód jest w trakcie przygotowania do startu, stoi na "kołkach", istotne jest tu bardziej koło i tylna ośka tego auta niż jakiś napis na kole choć autor mógł się kierować czymś innym
    Ooo i widzisz, Ty zrozumiałeś przekaz, kolega McKane nie bardzo
    Paweł Ty śmigasz na wyścigi i wiesz o co chodzi

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ooo i widzisz, Ty zrozumiałeś przekaz, kolega McKane nie bardzo
    Paweł Ty śmigasz na wyścigi i wiesz o co chodzi
    No coz na dobre samopoczucie zawsze dobre jest TWA

Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    No coz na dobre samopoczucie zawsze dobre jest TWA
    Kolo jakie TWA ? Po prostu wystarczy byc raz na wyścigach i wtedy łatwo zrozumiec ocb.

Domyślnie

o jakim TWA mówisz, sprawa jest taka, że dane zdjęcie do jednych trafia a do drugich nie. Tak jak esteper powiedział, śmigam czasem na rajdy i wyścigi to wiem o co chodzi, chodź w tym przypadku uważam, że relacja pomiędzy kołem a pustą piastą auta, które stoi na kołkach ,jest jasna.

Strona 18 z 41 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów