heeh...wiem o co Ci chodzi...o przesuwanie palnika...moja dodatkowo piszczy jak się ładuje do strzału
heeh...wiem o co Ci chodzi...o przesuwanie palnika...moja dodatkowo piszczy jak się ładuje do strzału
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Otóż to ..... brakowało mi fachowego słownictwa. Więc wychodzi na to że to standardowe zachowanie naszych 430-stek. A czy 580 też tak ma. Za 1600 PLNów powinna tego nie mieć. Tak pytam na przyszłość!!!
Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.
owszem Vitez - nie powinien. potwierdzam, ale w 580ex jest jakby mniejszy luz niz w 430ex (odczucie prywatne).
Witam - kupiłem w sklepie internetowym z Hong-Kongu Speedlite 430EX
lecz zastanawiam się czy możliwe jest trafienie na podróbkę. Przesyłka z Hong - Kongu przyszła w cztery dni do Anglii , zapakowana solidnie, plastik z którego lampa jest zrobiona jest dobrej jakości i nie trzeszczy na łączeniach. Myśl o podróbce przyszła mi do głowy ponieważ jej instrukcja odbita jest na ksero a głowica lampy w płaszczyżnie poziomej ma małe luzy. Teraz pytanie - czy słyszał ktoś o podróbkach canona , czy czepiam się niepotrzebnie tej instrukcji i luzów głowicy. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Czepiasz się niepotrzebnie tej instrukcji i luzów głowicy. Pozdrawiam.
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
3 razy zamiawialem z HK zredni czas dostawy to 1 dzien - rano zamawialem natespnego dnia pod koniec pracy mialem na biurku w robocie (Londyn)
Luzy - nie przejmuj sie - wazne ze dziala
Instrukcja - Lepiej dostac takie ksero ENG niz wersje JP.
Ciesz sie lampa - fajna zabawka