Trzeba jeszcze dodać że zdjęcia Tomka Golińskiego są dziełem praktycznie każdego. Jako że jego aparat był na wierzchu a swojego się nie chciało wyciągać. Jak dobrze pamiętam to 2 są moje
Trzeba jeszcze dodać że zdjęcia Tomka Golińskiego są dziełem praktycznie każdego. Jako że jego aparat był na wierzchu a swojego się nie chciało wyciągać. Jak dobrze pamiętam to 2 są moje
pod zielonym Minkiem brakuje jeszcze jednego ważnego parametru tj. marki piwa, które stało przed lampą
ps. nie mogę znaleźć zdjęcia rodziny Gruszek, albo wywaliłem po pijaku, albo przysniło mi się
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
A zapomniałeś Tomek jeszcze o zdjęciu naszego drzewka owocowego![]()
A, racja. Ale to potem,bo wyszedłem z domu już
Gdzieś było podobne ze zlotu w Poznaniu, ale nie umiem znaleźć...
Za to znalazłem zdjęcie, o którym wspominałem - jak dresy nas zaczepiały, żeby im zrobić zdjęcie: http://tomaszg.pl/foto/spotkania/ptakoza/img_4403.html
Kapitalne zdjęcia, widzę, że jestem i ja - używający opcji szukaj w wodospadzie kamieńczyka
Smacznego
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Co Tomek wcinał? bo nie wyglada na zbytnio zadowolonego
Wygląda na takiego co się wczuwa w ssanie....zasysa aż miło![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770