Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Chętnie, ale mamy małego szkraba, za małego żeby go na dwie noce u dziadków zostawić, ale w przyszłości, czemu niea moja żona z mojego hobby ma stertę zdjęć
![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Witam.
MacGyver wiadomo już cos konkretnie w sprawie plenerku?
A co ma być wiadomo, terminy i przybliżone ceny podane były wcześniej. Przecież nie będę teraz zamawiał noclegów :-)
Noclegów może nie, ale stolik w knajpie![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Nie mogę znaleźć terminu... Na jeden dzień bym chętnie wyskoczył w goorki. Obecnie pogoda nie jest zła. Rano, na dole, 3stopnie, poranne mgły, dzień piękny, dość ciepło, ale przejrzystość powietrza cudowna, zaś wieczory i noce znów zimne. Codziennie je widzę i pogoda tam panująca jest miodzio chodź zapewne wiatr gwiżdże ostro. Tyle o pogodzie :P Jeśli dalej nie jesteście zdecydowani na jakąś ciekawą trasę, to mogę podrzucić parę propozycji. Ogólnie IMO strona Karkonoszy od Szklarskiej jest mniej ciekawa niż ta od str. Karpacza. Ale są, jak już wspomniano, jeszcze Izery a na szczycie zamknięta kopalnia Stanisław, która może być sporą atrakcją. (sample na szybko wygooglane http://www.sudety.it/index/obiekty/ID,67)
Ostatnio edytowane przez chyrus ; 30-08-2007 o 10:16
no to pięknie. Dobrze, że nie teraz, bo pogoda załamka.
moze nawet fajniej, niz jakby byla ladna pogoda![]()