Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [Battle] On/Ona/Ono/Oni jak kamień

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar danny
    Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

Mantas: bardzo ciekawa interpretacja tematu. niech bedzie - to jak sie ma 2-ga praca do zmiany czegos co bylo zywe w kamien? but sie zeskamieni? koszulka zesztywnieje do twardosci kamienia?

korona-pl: dobra interpretacja; to do mnie przemawia. w dzisiejszych czasach potrzebuje pare browarow zeby tak otworzyc (skamienialy) umysl
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Mantas
    Guest

Talking

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta
    Mantas: bardzo ciekawa interpretacja tematu. niech bedzie - to jak sie ma 2-ga praca do zmiany czegos co bylo zywe w kamien? but sie zeskamieni? koszulka zesztywnieje do twardosci kamienia?

korona-pl: dobra interpretacja; to do mnie przemawia. w dzisiejszych czasach potrzebuje pare browarow zeby tak otworzyc (skamienialy) umysl
    Co do odpowiedzi na Twoje pytanie to nie mam zielonego pojecia o co chodzi na 2 fotce ale widocznie autor moal w tym jakis zamysl i mysle ze po battlu trzeba poprostu zapytac o co kaman hahaha fakt z tymi browarami to przyznaje racje ze w dzisiejszych czasach trzeba czasem sporo wypic aby skumac o co artystom chodzi tez czasem se chlapne zanim pojde do galerii ogladac jakies stwory pozdro

Uprawnienia umieszczania postów