Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Canon EF 24-85 vs EF-s 17-85

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iblip Zobacz posta
    proszę Cie.... nie rozśmieszaj mnie.

obiektywu już dawno nie mam. zamieniłem go na tamrona. jeżeli znajdę jakieś zdjęcie robione na 17mm tamtym obiektywem, to obiecuję Ci, że umieszczę tutaj.

nie chodzi o to, czy da się robić nim zdjęcia, tylko o ich jakość.
    Napisałeś, że się nie da

Moje foty pokazują że się jednak da, tak, pokaże je, oczywiście.. ale najpierw ty nam pokaż te mega-hiper beczki i poduszki tylko nie przeklejaj karty testowej z optycznie.pl

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Napisałeś, że się nie da

Moje foty pokazują że się jednak da, tak, pokaże je, oczywiście.. ale najpierw ty nam pokaż te mega-hiper beczki i poduszki tylko nie przeklejaj karty testowej z optycznie.pl
    po pierwsze, pokaż mi w którym miejscu napisałem "że się nie da"

muszę iść do ojca po zdjęcia. robiłem mu zdjęcia budowy. same wnętrza. tam było bardzo ładnie widać np. na framugach jakie tworzą łuki :P
    mam tylko nadzieje, że ma jeszcze te zdjęcia :/ Ale bądźmy dobrej myśli
    I jeszcze jedno. Nie myśl sobie, że ja to wszystko piszę złośliwie chcę po prostu udowodnić Ci że nie wymyśliłem sobie tego i że w moim przekonaniu, ten obiektyw nie jest wiele wart

pozdrawiam

Tolo1
    Guest

Domyślnie

Z 24-85 mam same problemy -robi FF, znajomy ma tez taki z inna puszka i tez narzeka na FF, moze poza malym mydleniem bylby jak najbardziej swietna inwestycja.

Uprawnienia umieszczania postów