Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    ...= a kto mi do cholery (w tych ukladach) zaswiadczy, ze ten canon juz nie latal po jakichs plenerach w rekach uczacego sie sprzedawcy?????? -...
    Nie, no tu to już mocno przeginasz. Sam pisałeś, że wziąłeś aparat z wystawy więc do kogo masz pretensję.

Przy okazji - całkiem spora grupa ludzi po każdym plenerku bierze gruchę i przedmuchuje to i owo. Półka w sklepie to plenerek o "podwyższonym ryzyku" bo ludzie oglądający sprzęt zwykle mało go szanują. Zdejmują obiektyw żeby zobaczyć co w środku itp. Dziwił bym się gdyby takie "cóś" było czyste.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Nie, no tu to już mocno przeginasz. Sam pisałeś, że wziąłeś aparat z wystawy więc do kogo masz pretensję.

Przy okazji - całkiem spora grupa ludzi po każdym plenerku bierze gruchę i przedmuchuje to i owo. Półka w sklepie to plenerek o "podwyższonym ryzyku" bo ludzie oglądający sprzęt zwykle mało go szanują. Zdejmują obiektyw żeby zobaczyć co w środku itp. Dziwił bym się gdyby takie "cóś" było czyste.
    qrfa - czyli tak jak sam sobie wmawiam - MEA CULPA!!! Nic tylko w takim momencie podjechac z wypakowanym kumplem do sklepu i beszczelnemu sprzedawcy powiedziec ze siedzimy przed wejsciem na lawce... do qrfy nedzy, czemu taki rzeczy dzieja sie tylko i wylacznie w tym najbardziej chorym z krajow... - owszem - mowie otwartym tekstem - wzialem swiadomie puszke z polki - ale bylem smiertelnie zaprzysiegany ze sprzet stal tam tylko 1 noc... no coz, zobaczymy co serwis na zytniej wykaze... az mnie skreca z ciekawosci ile jest "na liczniku"...

pozdrawiam

ps... moje "poruszenie" poteguje sie po lekturze: http://www.cyberfoto.pl/gielda/53276...konsumenta.htm

a czego nie potrafie wyegzekwowac, bo trafiam na "opor materii"... juz teraz rozumiecie?
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 19-09-2007 o 12:04
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

mam wrazenie ze tkwie w matrixie... - moj przedmowca twierdzil ze nowy sprzet C moze miec cos w sobie i zwykle uzytkowanie czasami generuje paprochy... OWSZEM - ZGADZAM SIE!@!!, Niemniej... mam swiete prawo domniemywac ze paproch i maza na matowce to juz ciut wiecej anizeli tylko "jego uroda wlasna" i chce tym samym dochodzic swych swietych praw konsumenckich... = a kto mi do cholery (w tych ukladach) zaswiadczy, ze ten canon juz nie latal po jakichs plenerach w rekach uczacego sie sprzedawcy?????? - moze pod rozwage zanim zaczniemy ferowac wyroki....

pozdrawiam i nadal tkwie w dyskusji...
    No ale jeśli latał (na te plenery ) to na Żytniej to będą wiedzieć. Zalecałbym jednak odrobinę cierpliwości. Zwłaszcze że jeśli to tylko paproch na matówce to na ogół nie jest to żaden problem żeby go bezboleśnie usunąć. Przy czym nie ma co się łudzić, że w serwisie ustalą kiedy tam się znalazł.
    Jeśli czujesz się poszkodowany to Federacja Konsumentów jest od tego żeby pomagać. Mnie kiedyś pomogli. Natomiast nie dziw się, że jak piszesz tu na forum to reakcje mogą być różne. Przeca nie znamy całej sytuacji tylko tyle ile nam opisałeś.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-09-2007 o 12:57
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ale jeśli latał (na te plenery ) to na Żytniej to będą wiedzieć. Zalecałbym jednak odrobinę cierpliwości. Zwłaszcze że jeśli to tylko paproch na matówce to na ogół nie jest to żaden problem żeby go bezboleśnie usunąć. Przy czym nie ma co się łudzić, że w serwisie ustalą kiedy tam się znalazł.
    Jeśli czujesz się poszkodowany to Federacja Konsumentów jest od tego żeby pomagać. Mnie kiedyś pomogli. Natomiast nie dziw się, że jak piszesz tu na forum to reakcje mogą być różne. Przeca nie znamy całej sytuacji tylko tyle ile nam opisałeś.
    Nie dziwie sie... i dziekuje
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

wzialem swiadomie puszke z polki - ale bylem smiertelnie zaprzysiegany ze sprzet stal tam tylko 1 noc... no coz,

pomysl logicznie. masz taką sytuacje. w sklepie masz 10 puszek i :

1 dajesz jedną na wystawe. jak sprzedaż 9 szt to ostatią dziesiąta sprzedajesz z wystawy

2 dajesz jedną na wystawe. sprzedajesz 8 szt, po czym zamieniasz te na wystawie. tą z wystawy sprzedajesz jako dziewiątą a jako dziesiąta tą którą podmieniłaś

a tera pomyśl spokojnie i odpowiedz sobie

JAK TY BYŚ ZROBIŁ JAKO PRACOWNIK ??

Uprawnienia umieszczania postów