Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
B. fajne masz robaczki. odnosnie sprzetu jakiego uzywasz do makro ja mam tez 135 /2.8 i jezeli chodzi o takie przyblizenia to nie ma szans a ten meszek daje takie efektyy????widziałam to na allegro , czy to jest poręczne w obsłudze? czy najlepiej robic tym zdiecia ślimakom ktore są wdziecznym obiektem do fotografowania. pozdrawiam.zdiecia super.![]()
Już od paru miesięcy używam EF 100/2.8 Macro USM. Zestaw Pentacon 135/2.8 + mieszek nie jest ani poręczny, ani zbyt dobrej jakości w porównaniu do tego obiektywu nie daje - dlatego zmieniłem sprzęt![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
Galeria WWW
ciekawe podejście do tematu
Nie jest poręczny zapewne, widziałam zdiecie które pokazałes całego zestawu, ale czy któres zdięcia makro tych robaczków które pokazujesz są zrobione za pomocą pentacon+ mieszek.zawsze mi sie podobały zdiecia makro a obiektyw juz mam a mieszek jest tańszy niż obiektyw macro wiec zastanawiam sie czy warto go kupić.
Zapraszam do przeglądania po raz kolejny "przeczyszczonej" galerii pod adresem www.saurus.forall.pl![]()
Saurus
Galeria WWW
Saurus
Galeria WWW
według mnie zdjęcia szetlanda są bardzo fajnie oświetlone, choć kadr podoba mi się chyba tylko 4, a 5 wyszła tak trochę płasko? tak mi się wydaje. W 3 szkoda że oczy miał/a zamknięte, choć to dodaje ciekawego, dziwnego wyrazu twarzy pieska![]()
350D