Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KvM Zobacz posta
    Skoro rozmawiamy o wyprzedawaniu 5D i kupowaniu 40D, to chyba jasne, że nie będzie chodzic, o nowy sprzęt...
    Z całym szacunkiem - ale to nie jest żaden argument. To, że ktoś wystawia UŻYWANE 5D na sprzedaż za taką, czy inną kwotę to jego prywatna sprawa.
    Jak widać - można dorabiać do takiego faktu różne, dziwne czasami teorie.
    Miarodajny jest IMO jedynie ruch cen nowych korpusów - oczywistą rzeczą jest to, że w miarę zbliżania się premiery następcy - 5D będzie coraz tańszy.
    Większe zamieszanie w sprzedaży piątki będzie udziałem pojawienia się na rynku d300 - cenowo jest podobnie pozycjonowany (ok.1800$)

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    Z całym szacunkiem - ale to nie jest żaden argument. To, że ktoś wystawia UŻYWANE 5D na sprzedaż za taką, czy inną kwotę to jego prywatna sprawa.
    Jak widać - można dorabiać do takiego faktu różne, dziwne czasami teorie.
    Miarodajny jest IMO jedynie ruch cen nowych korpusów - oczywistą rzeczą jest to, że w miarę zbliżania się premiery następcy - 5D będzie coraz tańszy.
    Większe zamieszanie w sprzedaży piątki będzie udziałem pojawienia się na rynku d300 - cenowo jest podobnie pozycjonowany (ok.1800$)
    Człowieku, jakie teorie? Nie zrozumiałeś żartu, kontekstu i teraz się tłumaczysz zamiast przeprosic. Nikt nie pisał, że 5D tanieje, tylko zażartował, że ludzie rzucą się wyprzedawac z powodu 40D, ja się do tego żartu przyłączyłem, a Ty wyjeżdżasz z takimi tekstami...

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KvM Zobacz posta
    ... i teraz się tłumaczysz zamiast przeprosic. ... ja się do tego żartu przyłączyłem, a Ty wyjeżdżasz z takimi tekstami...
    odniosłem wrażenie, że potraktowałeś ten żart serio - wiesz - są emotikony, którymi można zasygnalizować swój stosunek do żartu (to, że się śmiałeś przed monitorem jakoś umknęło mojej uwadze ... widać jakiś dziwny jestem
    - w którym miejscu i z czego niby się tłumaczę :grin:
    - za co miałbym Cię przeprosić ? wiesz - ja generalnie spokojny człowiek jestem :-D
    Wyjeżdżam z tekstami? (chcesz to ciągnąć? - proponuję PW)
    Przedstawiłem swoje zdanie na temat "spadających" cen korpusów - podsumowując - IMO - pojawienie się 40D będzie miało niewielki wpływ na cenę 5D - inny TARGET - jestem pod wrażeniem tego, jak marketingowcy canona doskonale pozycjonują produkty - puszki generalnie nie włażą sobie w drogę a że wkurza to odbiorców, którzy zawsze chcieliby więcej (często zasadnie) to już zupełnie inna sprawa

Uprawnienia umieszczania postów