Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [veldrin] Portret - pierwsze próby

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

1 - Całkiem fajne dobranie horyzontalnego kadru, ostrość na oczy, całkiem fajna GO. Fajne zdjęcie

2- Jest jakieś takie płaskie, prawdopodobnie z powodu oświetlenia prosto na twarz modelki. Poza tym mam przeczucie, że WB nie jest takie jakie być powinno..

3 - moim zdaniem najlepsza, jednak też miałbym zastrzeżenia do WB (chociaż może jestem ślepy to akurat taka kosmetyczna wada)

4- Ujęcie modelki git, ale tło za ciemne. Może po prostu usuń tło (sama czerń), troche zabawy światłem i cieniem i coś może z tego wyjdzie

5- Coś w sobie ma ale jest dziwne... Nie mniej jednak jest w tym nuta artyzmu :P

6 - pomysł nie zły, ale też jakieś takie ciemne

7 - Bardzo fajne zdjęcie.. Jak rozjaśnisz

8 - Ładny portret aczkolwiek nie bardzo kontrastuje osoba z tłem. Jakoś mi się to zlewa. Może zmień kolor tła na jakiś inny? (PS sobie z tym wzorowo poradzi)

Tyle pochwał/krytyki, mam nadzieję, że konstruktywnych Nie mniej jednak całkiem fajne zdjęcia.

PS. Oglądając te zdjęcia miałem wrażenie, że jest strasznie podobna do Joanny Jabłczyńskiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grisha Zobacz posta
    2- Jest jakieś takie płaskie, prawdopodobnie z powodu oświetlenia prosto na twarz modelki. Poza tym mam przeczucie, że WB nie jest takie jakie być powinno..

3 - moim zdaniem najlepsza, jednak też miałbym zastrzeżenia do WB (chociaż może jestem ślepy to akurat taka kosmetyczna wada)
    Zgadzam sie ze balans bieli jest zle dobrany w tych zdjeciah w jednym popada w czerwone a w drugim zielone
    a co to jest aparat???

Uprawnienia umieszczania postów