Tak swoją drogą to jestem pod wrażeniem jak mocno ktoś w Canonie musiał myśleć żeby takie 'AutoISO' zamiast normalne to takie okrojone zrobić.
Tak swoją drogą to jestem pod wrażeniem jak mocno ktoś w Canonie musiał myśleć żeby takie 'AutoISO' zamiast normalne to takie okrojone zrobić.
trolowanie czy nie, ale przeciez aby uniknac marudzenia "troli" mozna przeciez dodac do opcji ustawiania w jakim zakresie sie chce miec ustawiane auto ISO, ze jak ktos chce od 100-3200 to sobie wklepie, ale moze chce od 400 do 500 itd. czy tak nie jest bardziej uniwersalnie, a ile usmiechnietych mordow od razu wiecej.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Proponuje stuknąć petycję podpisaną przez miliony do canona - może wypuści update.
A w tym wszystkim chodzi dokładnie o to o czym pisze Kolekcjoner - o stopniowanie produktów niezależnie od kosztów produkcji (choć te na pewno minimalnie się różnią). Że dla klienta to gorzej to nic nowego - firma canon nie powstała po to aby uszczęśliwiać posiadacza ich aparatu a po to aby przynosić zyski jej właścicielom.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Tak bo oni rozdają body za darmo. Nowe szkła i puszki są najlepszym przykładem, że do użytkownika wychodzą niemal z sercem na ręku
.
Ja myślę że wielu z Was ma rację, że Canon sobie robi jaja nazywając tak coś czym to w rzeczywistości nie jest. Aczkolwiek kolega Zigi poddał myśl, że całkiem może się to przydać. Co nie zmienia faktu, że oczywiście mogli zrobić to tak jak np. w Pentaxie K10 (rozwiązania Nikona wcale nie uważam za optymalne). Ale tak nie zrobili. Niezadowolonych zapraszamy do sklepów - K10 od dawna w sprzedaży.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pierwsze wrazenia z 40? Dobrze sie trzyma, ekran faktycznie sie duzy wydaje, ale nie przeszkadza to w niczym, podobnie jak zmiana umiejscowienia przyciskow. Moze cudow nie ma, ale body jest bardzo przyjemne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner