Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 101

Wątek: Canon 400D czy warto?

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Lepiej troszeczke dolozyc i kupic 30d moim skromnym zdaniem aparat trwalszy i pewniejszy jesli robisz sluby itp.
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmagdalena Zobacz posta
    Nie no nie mogę słuchac tego .Wychodzi na to że kupiłam sobie zabawkę za 2800zł droga ta zabawka.
    A kiedys robiłam zdjęcia małpka za 1300zł i wychodziły czyżbym przepłaciła i kupiła bubel?
    No nie - bez przesady - jak pisałem - da się robić zdjęcia. W moim przypadku możliwości tego sprzętu są większe niż moje.

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Woo Zobacz posta
    No nie - bez przesady - jak pisałem - da się robić zdjęcia. W moim przypadku możliwości tego sprzętu są większe niż moje.
    No wychodzi na to że tylko my umiemy robic nim zdjęcia albo nam sie tylko wydaje że umiemy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Ciekawe, czy zwycięzca doczeka się przesyłki, trzeba będzie poczekać na komentarz. Zdarzają się przypadki, że wystawiający oszczędza i nie wstawia ceny minimalnej, a potem się wycofuje z oferty.
    Chyba doczekał bo komentarz pozytywny jest wystawiony.
    Ostatnio edytowane przez pmagdalena ; 28-08-2007 o 08:57 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar OsMax
    Miasto
    śląsk

Domyślnie

Mnie też zdarzyło się sprzedać coś za śmieszną kwotę. Po prostu ktoś do mnie pisze "biorę za tyle i tyle" a ja odpisuję że ok i po sprawie aukcja zakończona a suma wylicytowana wcale nie musi się zgadzać z tym co wpłynie na konto
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Bernard Ł
    Guest

Domyślnie

Wydaje mi się że kupowanie dzisiaj 400D przy tej cenie trzydziestki to lekkie nieporozumienie. Sam mam 400, kupiłem w styczniu mogłem wtedy dłużej pozastanawiać się nad zakupem.
    Korzen, to co ci Canon odda to sobie od razu odlicz na gripa : )

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

uzywalem 400setke prawie 5 miechow, aparatem mozna zrobic naprawde ladne zdjecia, ma wszystko to co potrzebne nawet profi-amatorowi. praktycznie roznic miedzy nim a 30tka itp jest doslownie kilka, wiekszosci z nich praktycznie sie nie wykorzystuje, chyba ze ktos robi macro (spot) i lubi stopniowe ISO. Najwazniejsza sprawa to ergonomia, ktorej 400setka po prostu nie ma. JAk projektowano ten aparat to chyba z mysla o ludziach ktorzy beda go trzymali jak malpke - wielkie nieporozumienie. Nawet z gripem nie ma za co chwycic. Za duzo sprzecznosci w tych aparatch 350/400 bo np nikon wypuscil mala D40tke ale jest tam o dziwo za co chwycic. Jesli komus nie przeszkadza to trzymanie to brac 400tke bo mozna nim zrobic cudowne zdjecia, jesli chodzi o trzymanie - masakra. Wole juz 20D z mini telewizorem bo przynajmniej jest za co chwycic
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

A mi sosbiście łatwo się trzyma 400d i bez gripa ale ja jestem kobieta i mam mniejsze ręce niż wy faceci a zdjęcia robi naprawdę sliczne

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

heh przesiądziesz się na coś lepszego to podsumujesz ze fotki z 400D były mniej śliczne. fakty są takie ze tak samo jak 350D, 400D jest wykonany z tandetnego plastiku (jak koreańskie samochody). Miałem 350D i trzymało się go dziwnie...... była to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa i jak ją kupiłem to się podniecałem. Po przesiadce uznałem ze nie było czym. Teraz szykuję się na kolejną przesiadkę na 40D (NO OFFENCE)
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Dzisiaj na Alledrogo Canon 400D z kitem i karta (podobno nowka igla) poszedl za........... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=227142497

Supriseeeee.

pewnie kupujacy ktory wygrał apaprat dogadał się ze sprzedajcym i ten zakonczył aukcje przed czasem! Znam to z autopsji.
    300d+BG-E1 | A2E | C 50/1,8 | C 70-200/4L| C 18-55 | C arl zeiss sonnar 135 |

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Dzisiaj na Alledrogo Canon 400D z kitem i karta (podobno nowka igla) poszedl za........... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=227142497

Supriseeeee.

pewnie kupujacy ktory wygrał apaprat dogadał się ze sprzedajcym i ten zakonczył aukcje przed czasem! Znam to z autopsji.
    300d+BG-E1 | A2E | C 50/1,8 | C 70-200/4L| C 18-55 | C arl zeiss sonnar 135 |

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów