Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cały ten wątek jest IMHO bez sensu.
    Ja np. zamierzam mieć docelowo oba aparaty - 40D do jakiejkolwiek akcji, szczególnie w połączeniu z tele, a 5D do portretów i szerokiego kąta (którego i tak nie używam).
    To są 2 zupełnie różne aparaty, do różnych zastosowań i jeśli ktoś nie wie czy potrzebuje taki, czy owaki - oznacza że właściwie sam nie wiem co chce fotografować.
    Albo rybki albo akwarium (albo rybki w akwarium jeśli ktoś kupi oba).
    Ja sugeruję zamknąć temat, bo teraz będzie tylko kolejne naście stron bicia piany...
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Dopiero zaczyna Awatar DigiFoto
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Cały ten wątek jest IMHO bez sensu.
    Ja np. zamierzam mieć docelowo oba aparaty...
    Oj zaraz tam bez sensu. Jest sens bo nie każdy może sobie pozwolić na 2 aparaty na raz i chyba od tego jest forum dyskusyjne by pewne przemyślenia skonsultować z innymi użytkownikami. Faktycznie dla kogoś posiadającego np.3 korpusy w plecaku podobne gdybanie może nie mieć sensu. Jednak inni może na takiej dyskusji coś skorzystają.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DigiFoto Zobacz posta
    Oj zaraz tam bez sensu. Jest sens bo nie każdy może sobie pozwolić na 2 aparaty na raz i chyba od tego jest forum dyskusyjne by pewne przemyślenia skonsultować z innymi użytkownikami.
    Nie ma sensu.
    Takie dyskusje już też były i ciągnęły się kilometrami, tylko zamiast 40D był jakiś inny aparat w temacie.
    FF to FF, crop to crop.
    Ze wszelkimi konsekwencjami tego faktu.
    I uwierz mi, że "konsultowanie własnych przemyśleń", nie ma nic wspólnego z biciem piany w takich wątkach (z reguły o wyższości swiąt bożego narodzenia...)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów