Strona 121 z 357 PierwszyPierwszy ... 2171111119120121122123131171221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 201 do 1 210 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Negative
    Guest

Domyślnie

Witam, istnieje jakis ładny (najlepiej oryginalny) futerał skórzany lub kewlarowy do EOS-1D Mark III? Szukam czegos w stylu holdster'a. Nikon robi bardzo ładne akcesoria tego typu, ale do Canona nie moge znalesc. Jeśli ktoś z Was posiada takie cos to poproszę o zdjęcia, ewentualnie symbol produktu lub namiary na sklep. dzięki..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Negative Zobacz posta
    (najlepiej oryginalny)
    To tak w ramach zanecania zlodziei?
    Jak sadzisz ilu dresiakow wie co to Canon a ilu Hama, Lowepro, Kata ?

Negative
    Guest

Domyślnie

Jakoś sie obronie przed karkami. Nie leży mi Hama i Lowepro a Kata za kolorowe . Chciałbym coś co by łanie w srodku przylegało do aparatu, ładny zwarty futerał... ze skóry. Coś takiego jak miał stary zenit. Pozatym złodziej kota w worku nie bierze.
    Ostatnio edytowane przez Negative ; 24-08-2007 o 20:53

Bywalec Awatar Elajasz
    Miasto
    Żmigród/Wrocław

Domyślnie

a ja mam pytanie do osob, ktore maja plecak z kieszenia na laptopa. czy sa one wygodne? bo slyszalem ze w niektorych czlowiek czuje sie jak z decha na plecach a to raczej malo wygodne... jak ktos ma jakies takie kombo na aparacik+obiektywy i laptoka to bym byl wdzieczny za opinie
    Galeria na CB

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Ja mam mam pytanie do do osób, które mają plecak do którego statyw można podpiąć tylko z boku. Czy nie przeszkadza że po jednej stronie jest większy ciężar chodząc dłużej np po górach?

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ufff, przeczytałem watek i mi się wszystko pomieszało

Chce kupic plecak. Na placu "boju" pozostaje:
    1. Tamrac Expedition 5
    2. Tamrac Expedition 7
    3. LowePro Vertex 200AW

Główny problem to cena i głębokość.
    Cenowo jestem za 1 ale głebokościowo 2 i 3. Jakościowo chyba 3 najlepsze (spekuluje).
    Problem mam taki, ze mam 300D+grip (około 15cm wysokosci), w przyszłosci planuje kupic 30/40D + grip (nie wiem ile cm wysokości, ale pewnie gdzies około 15-16) i nie wiem czy zmiesci sie do Expedition 5 ? Czy dla świetego spokoju kupic Expedition 7 / Vertex 200.

Podają, ze Expedition 5 ma tylko 13cm gł. (chyba Magus pisał, ze ma 13 ale 15 sie miesci)
    Kurcze nie wiem

Co radzicie?

Jak sie ma jakosciowo Tamrac do LowePro?

PS.
    W Rzeszowie niestety nie ma dobrego sklepu FOTO i nie ma gdzie zobaczyc
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

dobrze ze patrzysz na wymiary puszki ale ile szkiel i co chcialbys w nim zmiescic? teraz lub w przyszlosci?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Z tą wysokością to bym też tak nie przesadzał. Mam 20D z gripem i jakoś siębez problemu mieści do mini trkkera. A gdzieś czytałem że za wysoki będzie aparat i będzie trzeba ugniatać.
    A z tych co piszesz to bawiłem się expedition 7 i muszę powiedzieć że wykonanie bardzo dobre. No i bardzo wygodny jak się założy na plecy.

Bywalec Awatar Dorn
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    Z tą wysokością to bym też tak nie przesadzał. Mam 20D z gripem i jakoś siębez problemu mieści do mini trkkera. A gdzieś czytałem że za wysoki będzie aparat i będzie trzeba ugniatać.
    A z tych co piszesz to bawiłem się expedition 7 i muszę powiedzieć że wykonanie bardzo dobre. No i bardzo wygodny jak się założy na plecy.
    Kurcze, to nie wiem Kiedys sprawdzałem (wKrakowie na Studenckiej) Mini i Compu Trekkera i mi sie 300D z gripem mieścił na styk a 30/40D tochyba są większe do 300D

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    dobrze ze patrzysz na wymiary puszki ale ile szkiel i co chcialbys w nim zmiescic? teraz lub w przyszlosci?
    Szkła to to co mam (17-40, 50) plus dodatkowo jeszcze 70-200 (pewnie f4) i na 100% 100 Macro.
    Do tego jescze kilka filtrów Cokin'a, Apacer 2.5"
    No i planuje (gdzies tak za rok) 30/40D zakupic.

Chyba sie zdecyduje na Expedition 7
    (żonie sie tez podoba - bo tańszy )
    40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
    ---------------------
    Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Tak 14/15 cm głębokości będzie ok.

Strona 121 z 357 PierwszyPierwszy ... 2171111119120121122123131171221 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów