Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: EF 70-200 F4/L teraz czy czekać

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Zamiast 70-200 4 kup sobie 4IS - juz za 3500 mozesz wyrwac to szklo a dodatkowe uszczelnienia (zwykle 4 ich nie ma), i IS (2 nastawienia) naprawde beda Ci sie sprawdzaly (zwlaszcza na dluzszych ogniskowych) Sam sprzedalem niedawno 4L i kupilem 4 IS. To naprawde swietne i bardzo ostre szkielko! (i warte doplacenia roznicy) .
    Tylko powiedz jeszcze gdzie sa takie promocje, ze kupujesz 70-200 f/4 IS za 2900 :P
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wiesz co... akurat tutaj

http://www.allegro.pl/item227798490_...okazja_.html

kolega Fotomaniac z naszego Forum zamiescil za 3500 70-200 4L IS.. jesli bys sie szybciutko pospieszyl to podejrzewam ze jeszcze moglbys tego uzyc i dostac 500 zl zwrotu z Canona (jesli jeszcze jest kod na pudelku) - tyle ze musialbys wyslac do konca sierpnia. (3000zl to nadal chyba dobra cena? Badz co badz wersja nowa bez IS kosztuje okolo 2500)

Co do mojej ceny... mase ludzi pytalo wiec odpowiem publicznie. W BHPhoto jeszcze w lipcu byly fajne ceny na te szkla. 4IS kosztowal ciut ponizej 1000 dolarow a 70-200 2.8 IS kosztowal 1499$ (4197zl) . Zanim sie namyslilem na 2.8 IS to promocja sie skonczyla i znow wrocil do ceny 1699$. Przynajmniej 4IS nabylem.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

To chyba teraz zaczne codziennie przeglądać B&H w poszukiwaniu podobnej promocji... bo 2.8 IS za taką cene to miła obniżka
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    To chyba teraz zaczne codziennie przeglądać B&H w poszukiwaniu podobnej promocji... bo 2.8 IS za taką cene to miła obniżka
    Ja kupiłem za niecałe 4500zł w Europie (wliczając rozliczenie cashbacku).
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów