Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Metalowy statyw...

Coś już napisał

Domyślnie

hmm, słuchajnie około 10 sklepów sprawdzonych, polecany mi przez Was sklep (foto-technika.pl ) nawet wysłał do mnie paczkę, haha, po jednym dniu dostałem informacje, że nie mają tego w magazynie, wodę z mózgu mi robili.... każdy przyjmował zamówienie a potem, że tego nie ma... innym sprawdzenie w magazynie zajmowało około 1-5 godzin, foto-technika.pl aż ponad 24 godziny Ten Goldphoto yh324c został wykupiony w całej polsce i dostałem informacje że "kontenery już płyną" haha, masakra. Jednak ostała się sztuka w http://www.foto-net.pl/sklep/index.php? (przesyłka kurierska 19 zl, inne sklepy około 50 zl) mam nadzieję że nie trefna. Jak dostanę napiszę swoje uwagi. Współczuje tym co chcą go teraz.

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Ja kupiłem dzisiaj w fotozakupy.pl i wiem że mają w magazynie...
    Mam od dziś Goldphoto YH324C i Manfrotto 488RC2 i nie powiem jest bardzo fajnie i w ogóle nie narzekam na jakość Goldphoto. Jak dla mnie jest dużo lepiej niż dobrze... Jak się rozleci to kupie Frotke ale na teraz brakowało mi tych 350 zł żrby do niej dołożyć... Jak ktoś chce to moge zrobić recenzje tego co mam z fotkami coś ala forum nikona na przyszły tydzień...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
    Ja kupiłem dzisiaj w fotozakupy.pl i wiem że mają w magazynie...
    No ja byłem owszem na stronie tego sklepu, ale gdzie są tam nogi yh324c? Chyba że ja coś źle patrze, ale nie widziałem.

Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Rymer Zobacz posta
    No ja byłem owszem na stronie tego sklepu, ale gdzie są tam nogi yh324c? Chyba że ja coś źle patrze, ale nie widziałem.
    Na stronie nie mają dużo rzeczy, ja zadzwoniłem i mieli nogi i głowice frotki najtaniej w necie jako komplet...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Coś już napisał

Domyślnie

Na stronie nie mają dużo rzeczy, ja zadzwoniłem i mieli nogi i głowice frotki najtaniej w necie jako komplet...
    Ooo, to pochwal się ile zapłacileś!!! Koniecznie będę wiedział oczywiście, że przepłaciłem,heh, ale ciekaw jestem ile.

Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Ja dałem 219zł za nogi i 339zł za 488RC2...

Coś już napisał

Domyślnie

Ja dałem 219zł za nogi i 339zł za 488RC2...
    220 za nogi i glowice 120, czyli to samo... myslalem ze przeplacilem w desperacji

Coś już napisał

Domyślnie

No więc otrzymałem ten zestaw... hmm, naklejki prosto przyklejone - ktos kiedyś o tym pisał, że krzywo kleją, lekkie luzy na głowicy jak się jedną gałkę poluzuje do obrotu w osi pionowej np, nogi z lekka się rozjezdzają na śliskiej podłodze (wina gumek).

To spostrzeżenia na szybko, na szczęście mój egzeplarz ma też prosty gwint - kiedyś ktoś o tym pisał że krzywy jest, heh. Wydaję mi się że ktoś źle wkręcił.

Jakie wrażenie? Pozytywne. Zawsze staram się robić rzeczy półśrodkami, jak narazie powiem, że szkoda byłoby wydać kolejne 300 zł na manfrotto, bynajmniej mi.

Jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania bo sam chciałby taki zestaw kupić służę pomocą.

(kluczyk przy nogach, to na prawdę fajna sprawa)

Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Ja mój już też mam i dzisiaj byłem już z nim focić...
    Ze statywu jestem zadowolony a z głowicy 488RC2 jeszcze bardziej, normalnie cud, miód i orzeszki

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tylko nei zgub tego kluczyka!
    Większość moich znajomych go już zgubiła.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów