40D z taką ceną... to 30D musi zjechać jeszcze niżej.
system EOS
Wcale nie musi. 5D od 30D poza matrycą, wizjerem i dodatkowymi punktami do servo nie różnił się niczym.
To do Canona niepodobne żeby dawali za free 16MP skoro 12MP w małym obrazku i tak jest bezkonkurencyjne. Chociaż jakby nie patrzeć to następna aktualizacja będzie za 1,5-2 lata a w tym czasie konkurencja też coś wypuści.
40D juz na amazon nie ma, czyli fake :>
Canon DSLR i "L"ki
Gdyby to wszystko okazało się prawdą w co wątpię.......nabędę 40D bez zastanowienia. Bardzo przyda mi się pucha z uszczelkami, o takich gabarytach i szybkości.
szczerze powiedziawszy nie sadze zeby to byl fake, zbyt autentycznie to wygladalo i w zbyt wielu punktach pokrywalo sie z tym co wycieklo juz wczesniej, tak wiec mysle ze jutro po oficjalnych premierach i konferencjach prasowych ta specyfikacja powroci w takiej samej formie na amazon.com w jakiej widzielismy ja dzisiaj, moze ktos sie chce zalozyc ?
jesli tylko bedzie dostepny od 20 wrzesnia tak jak pisali wczesniej to w pazdzierniku witaj nowe body)
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Z największą nadzieją patrzę na informacje dotyczące uszczelnień, reszta też wzbudza nadzieję. Cóż, na 5D to już prawie uzbierałem, na obiektywy klasą odpowiadające tej matrycy nie. Chyba będzie więc 40D :-)
Co do "miszcza" ukrywającego się pod nickiem "canon eos jest najlepszy" to takiego osła najlepiej zbanować i tutaj, później wstyd po całym internecie ...