Tak
Nie
Przeczytałem cały ten durny wątek i... nadal nie wiem kiedy będzie następca 5D
Zamieszczone przez ukasz Przeczytałem cały ten durny wątek i... nadal nie wiem kiedy będzie następca 5D nie za szybko - możesz spokojnie kupować jezeli zalezy ci na taniej pełnej klatce
www.pawelcebo.cdx.pl plfotowe aktualności ZOO
Zamieszczone przez paweleverest nie za szybko - możesz spokojnie kupować jezeli zalezy ci na taniej pełnej klatce ee tam... tanią pełną klatkę to ja sprzedałem w zeszłym roku. I załuje. EOS 50 się nazywała
Zamieszczone przez ukasz Przeczytałem cały ten durny wątek i... nadal nie wiem kiedy będzie następca 5D 20 sierpnia sie dowiemy czy bedzie to 20 sierpien czy pozniej
Zamieszczone przez ukasz Przeczytałem cały ten durny wątek i... nadal nie wiem kiedy będzie następca 5D Jako zalozyciel watku, bardzo przepraszam. Ale reklamacji nie przyjmujemy.
Zamieszczone przez ukasz Przeczytałem cały ten durny wątek i... nadal nie wiem kiedy będzie następca 5D Sam jesteś durny, że żeś te wszystkie głupoty czytał :-P
Jarek
Zamieszczone przez oskarkowy Sam jesteś durny, że żeś te wszystkie głupoty czytał :-P "... bum i bomba, kto czytał ten trąba..."
Zobacz tagi
Zasady na forum