Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: Tamron 28-75 za wąski co polecacie.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Jak wyżej. Najlepiej do tamrona 28-75 dokupić jakiś szeroki kąt. Osobiście polecam tokine 12-24. Jak nie potrzebujesz tak szeroko to dużo taniej masz tamrona 17-35 który dodatkowo nadaje się do FF.

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Panowie mam Szeroko 12-14 Tokina mam długo Sigma APO 70-300. Teraz chce coś między 24 a 70. Cena max 1500zł. Zastosowanie, hmm szkło do wszystkiego. Myślałem o 50 1,8 mkII, jednak jego AF i jakośc wykonania dobija. Fajny by był Tamron 28-75 którego posiadałem. Bardzo interesuje mnie Canon 85 1,8, wiem że nie będzie to uzupełnienie mojej ogniskowej Ale chcę pozna wasze opinie, czy taka stałka może okazac się bardzo uniwersalna.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Panowie mam Szeroko 12-14 Tokina mam długo Sigma APO 70-300. Teraz chce coś między 24 a 70. Cena max 1500zł. Zastosowanie, hmm szkło do wszystkiego. Myślałem o 50 1,8 mkII, jednak jego AF i jakośc wykonania dobija. Fajny by był Tamron 28-75 którego posiadałem. Bardzo interesuje mnie Canon 85 1,8, wiem że nie będzie to uzupełnienie mojej ogniskowej Ale chcę pozna wasze opinie, czy taka stałka może okazac się bardzo uniwersalna.
    Bardziej uniwersalny będzie tamron 28-75. Stałkę 85 i tak kiedyś dokupisz

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Nie chec rozpoczynac nowego watku i zapytam jak sie ma celnosc Tamrona 28-75 do Canona 17-40 ?
    Po sprzedazy kita kupilem Canona i celnosc jest rewelacyjna, pomijam juz rozpisywanie sie nad tym szklem, ale badzo mnie interesuje czy po dokupieniu Tamrona 28-75 nie rozczaruje sie jego powolnoscia i celnoscia.

Robie sluby i czasami by mi sie przydala wieksza ogniskowa a jedyny wybor (cenowy) to Tamron, kupic ? Rozczaruje sie ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Robie sluby i czasami by mi sie przydala wieksza ogniskowa a jedyny wybor (cenowy) to Tamron, kupic ? Rozczaruje sie ?
    Jesli to jedyny wybor to moze i sie rozczarujesz troszke (sporo wilniejszy od Lki z USM) ale przywykniesz na zasadzie "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma". A za rok/dwa jakis 24-70 2.8 L USM cie czeka zapewne .

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Jesli zasobnosc kieszeni na to pozwoli to chetnie.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów