widzę, że przez wakacje uzbierało się tu sporo ciekawego materiału. Studyjne bardzo mi się podobają - zwłaszcza kadrowanie.
widzę, że przez wakacje uzbierało się tu sporo ciekawego materiału. Studyjne bardzo mi się podobają - zwłaszcza kadrowanie.
no mi tez bardzo sie podobaja
naprawde bardzo przyjemnie sie oglada.....
czesciej musze tu wpadac
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Miło wiedziec że zdjecia sie podobają
Dziś odbijam troszkę od tematu ostatnich zdjęcNuda w domu, więc ruszyłem sie na tereny działkowe które mam prawie że pod nosem. No i wiele nie przyniosłem
Takie jedno foto
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
sesja z Emilem rewelacyjna, wiesz zresztą która fota mi się najbardziej podobaa co do motylka to pięknie ustrzelony
u mnie bida z fotami.. nic nowego..![]()
Fajnie trafiles motylka, o ile pamietam to one machaja skrzydelkami i troche trudno tak trafic jak Tobie sie udalo.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Dziś chciałem się ukulturalnic więc postanowiłem wybrac się na inscenizacje walk Powstańczych, niestety to mi się nie udało, bo nie miałem legitki prasowej, a tłum ludzi nie dał przejsc bliżej barierek, więc lekko zdenerwowany wybrałem się na rynek Starego Miasta, na koncert Tomasza StańkoOto jakieś tam zdjątka które udało mi się zrobic
1.
2.
3.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Stańko Rulez!!!
rewelacyjne fotki!!!
motylek mniej
ale Stańko Rulez!!!
pozdrawiam![]()
W sumie ze zdjecia tego motylka to mi się tło bardziej podoba niż on sam![]()
W montaż nie bawię sie jakoś zbyt namiętnie, to co było na amb.inc robione, to a i owszem, ale tak to nic nie montuję
Dziś kilka zdjęc Bazyla
Legwanik (130-140cm) mojego kumpla
1.
2.
3.
4.
5.
Ciężko nam (mi i Bazylowi) się układała współpraca, ale mam nadzieję że jakieś znośne są te zdjecia
Oceńcie sami![]()