Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

mnie tez ciagnie nad paprocany ale to juz musze pozostawic laskawosci mojej polowicy .. szkoda ze tyle ludzi sie wykruszylo ale moze nast. razem z frekfencja bedzie lepiej :smile:

titit, napisz o ktorej chcialbys jechac do Tychów.. mysle ze nie musimy nastawiac sie na jakies sztywne godziny - po prostu zrobimy jakis maly wypad fotograficzno/towarzysko/zapoznawczy a na kolejne wymyslimy juz jakis gryplan

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    mnie tez ciagnie nad paprocany ale to juz musze pozostawic laskawosci mojej polowicy .. szkoda ze tyle ludzi sie wykruszylo ale moze nast. razem z frekfencja bedzie lepiej :smile:
    Kobiety zawsze w takich sytuacjach maja najwiecej do gadki przeciez my faceci nie pozwalamy im isc do solarium tylko poprostu ida a jak jest fajna imprezka to oczywiscie 5 gr. zawsze musza wtracic no szkida ze ludzie maja inne plany ale mysle ze za jakis czas mozna ponowic pomysl plenerowy ja jestem ZA
    titit, napisz o ktorej chcialbys jechac do Tychów.. mysle ze nie musimy nastawiac sie na jakies sztywne godziny - po prostu zrobimy jakis maly wypad fotograficzno/towarzysko/zapoznawczy a na kolejne wymyslimy juz jakis gryplan
    co do godziny to impreza zaczyna sie od 16 pomijajac wystepy zespolow konkursowych wiec chcialem jechac prawdopodobnie tak na 16 aby jeszcze troche pofocic jakichs motorkow i ciekawych ludzi, tylko oczywiscie zastanawiam sie czy mozna wnosic sprzed fotograficzny bo z tego co wiem na koncerty chyb anie mozna ale szukalem w regulaminie i nic takiego nie znalazlem wiec chyba mozna juz wiem ze mozna bo dzwonilem do biura organizacyjnego wiec wracajac do spotkania sobotniego to im szybciej bysmy focili tym lepiej bo pozniej i tak bede musial jeszcze na moment isc do chaty, to o ktorej ??
    Ostatnio edytowane przez titit ; 24-07-2007 o 15:18
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    im szybciej bysmy focili tym lepiej bo pozniej i tak bede musial jeszcze na moment isc do chaty, to o ktorej ??
    ja mysle ze jak na pierwszy meeting to 10 spokojnie wystarczy :-) .. troche popstrykamy, cos bez/alkoholowego wypijemy (zalezy kto bedzie autem ;-) ) .. mysle jeszcze nad miejscem - macie jakies propozycje :-) ??

ps. patrze za okno i mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza niz teraz

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

ja mysle ze jak na pierwszy meeting to 10 spokojnie wystarczy :-) .. troche popstrykamy, cos bez/alkoholowego wypijemy (zalezy kto bedzie autem ;-) ) .. mysle jeszcze nad miejscem - macie jakies propozycje :-) ??
    ps. patrze za okno i mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza niz teraz
    co do pogody to na pewno bedzie GIT a jesli chodzi o miejsce to nie chcialbym gdzies za daleko wyruszac bo pozniej powrot jeszcze na chate mam a nie jestem zmotoryzowany. Godzina 10:00 moze byc i moze gdzies w centrum no chyba ze juz konkretnie wiemy co bedziemy focic to moze na miejscu ale nie gdzies w Dabrowie G. bo tam nigdy nie dojade na ta 10:00 wlasnie a co bedziemy pstrykac ?? moze cos pod jakis konkurs zeby to przynajmniej pozniej gdzies wyslac co o tym myslicie ??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

jesli chodzi o miejsce to nie chcialbym gdzies za daleko wyruszac bo pozniej powrot jeszcze na chate mam a nie jestem zmotoryzowany.
    no to moze jednak wspomniany park?? jest zoo, jest skansen - w drodze powrotnej ew. jakies streetfoto w centrum :smile: .. chyba je ktos ma jeszcze jakies inksze pomysly

...moze cos pod jakis konkurs zeby to przynajmniej pozniej gdzies wyslac co o tym myslicie ??
    jak chcesz konkurs to mozna przed plenerkiem jakis temat wybrac i spotkamy sie potem w trojke (Grzesiek K cos sie nie odzywa ale zakladam, ze sie zjawi :-) ) w battle cage

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

no to moze jednak wspomniany park?? jest zoo, jest skansen - w drodze powrotnej ew. jakies streetfoto w centrum :smile: .. chyba je ktos ma jeszcze jakies inksze pomysly jak chcesz konkurs to mozna przed plenerkiem jakis temat wybrac i spotkamy sie potem w trojke (Grzesiek K cos sie nie odzywa ale zakladam, ze sie zjawi :-) ) w battle cage
    Nie widze problemu z tym ZOO tylko czy nas wpuszcza do niego z aparatami ?? mozna tez zaliczyc skansen jak juz mowimy o parku streetfoto to ja bym wolal na samym poczatku bo pozniej juz bym nie wracal do centrum tylko kierowal sie do chaty a co do konkursowych fotek to trzeba wybrac temat: LINK i zobaczyc czy cos z tego wyjdzie moze ktos ma inny pomysl to prosze pisac co do Grzesiek K to ja chlopka nie znam wiec nie wiem czy bedzie wiec moze dla przypomnienia sobota 28-07-2007 g. 10:00 w Katowicach jest organizowany wypad plenerowo-zapoznawczy wiec wszyscy chetni nie bac sie tylko sie umawiac ok a gdzie sie spotkamy ?? moze centrum tzw. zaba na stawowej ?? pozniej wspomniane streetfoto i ZOO no chyba ze inne plany beda
    Ostatnio edytowane przez titit ; 25-07-2007 o 14:37

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Nie widze problemu z tym ZOO tylko czy nas wpuszcza do niego z aparatami ??
    a czemu by mieli nie wpuscic

co do konkursowych fotek to trzeba wybrac temat: LINK i zobaczyc czy cos z tego wyjdzie
    wszystko super tylko poza tym malym tekstem w kolorze pomaranczowym ;-)

ale popstrykac i tak mozna - w komcu chodzi o zabawe a nie o nagrody

a gdzie sie spotkamy ??
    to juz sobie na PW ustalimy :-)

Uprawnienia umieszczania postów