Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
W lowepro brakuje mi trochę kieszeni. Ale najbardziej przeszkadza mi to że w lowepro są miękkie przegrody.
Macałem wczoraj jakiś spory plecak lowepro. Modelu nie pamiętam. Pierwsze skojarzenie było takie, że będzie trzeba nauczyć się wkładać karty tylko w jedno miejsce, bo się tego inaczej w życiu nie znajdzie, tyle było kieszeni.

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
Widziałem już kiedyś tego commercial aw i jedyne co mi się w nim podoba to wykonanie zewnętrzne. Twarde i sztywne ale nie podoba mi się rozkład sprzętu wewnątrz.
A widziałeś tę torbę w sklepie, czy już ułożoną przez kogoś? W zestawie dostajesz tyle przegródek, że możesz praktycznie dowolnie poukładać tam co tylko chcesz, łącznie z rodowymi kryształami. Tych przegródek dostajesz tyle, że spokojnie można opędzić kolejną torbę.

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
Ja własnie przesiadłem się z KATY SB-904 na TAMRACA PRO12 . Jakosć tamraca jest OK . Kata ma grubsze i elastyczniejsze pianki , jednak te w tamracu są moim zdaniem wystarczająco dobre by chronić sprzęt . Jeżeli chodzi o jakość szwów i mteriału to okaże się za jakiś czas
Moje główne zarzuty do 12pro po dwóch latach używania to właśnie zbyt miękkie wyłożenie i pianki, do tego "układa sie" na biodrze (można to też potraktować jako plus, w końcu jest wygodniej), nie można zapiąć zatrzasków i podnieść za rączkę, brak jest paska biodrowego.. i to chyba wszystko.

No i teraz dowiedziałem sie choćby tego, jak wygodny i nie uwierający może być pasek na ramię.