Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    Tak na poważnie poszukuję kogoś kto potrafi dokonać oceny fotografii
    a za ile?
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Eee przesadzacie nie sa takie zle te zdjecia. Tylko kazdy patrzy przez pryzmat sprzetu i od razu ocena sie wypacza.
    3 jest calkiem calkiem (nieco standardowe) natomiast 4 jest juz bardzo fajne. W 1 fajnie wkomponowal sie krzyz w serce dzwonu. To zdjecie lepiej wygladaloby jednak w wiekszym formacie ale i tak rewelacji nie ma.
    W 2 ciekawy pomysl tylko technicznie kuleje.
    Ostatnie zdecydowanie najslabsze.

Tendencja do oceniania zdjecia przez pryzmat poprawnego naswietlenia czy tez ostrosci prowadzi do takich bezsensownych opinii. 90% komentarzy skupia sie na tym czym bylo robione zdjecie a nie na meritum. Gdyby Olgierd napisal ze 300d to ide o zaklad ze oceny bylyby zupelnie inne o ile w ogole ktokolwiek by sie odezwal w tym watku.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

myślę, że bardziej chodzi o postawę. Olgierd wszak "testował" nam tę puszkę z wielkim znawstwem w wątku o Mk3. No i wyszło jakie to znawstwo.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    (....) Gdyby Olgierd napisal ze 300d to ide o zaklad ze oceny bylyby zupelnie inne o ile w ogole ktokolwiek by sie odezwal w tym watku.
    Otóż to .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    myślę, że bardziej chodzi o postawę. Olgierd wszak "testował" nam tę puszkę z wielkim znawstwem w wątku o Mk3. No i wyszło jakie to znawstwo.
    Aaaa faktycznie teraz kojarze. Dawno mnie nie bylo i wypadly mi takie szczegoly
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

AndyG
    Guest

Domyślnie

Jestescie jak dzieci. Podobne opinie doprowadzily do tego ze np na digart wiekszosc autorow pisze "przepalenia celowe" bo inaczej kazdy komentujacy drze morde ze przepalone. Autor mial taka wizje a nie inna, to jest jego dzielo, jak sie nie podoba to po co dyskutowac? Mozna poogladac inne galerie. A tu wszyscy zastanawiaja sie co podmiot liryczny mial na mysli. Olgierd, milych wakacji, a reszcie zalecam wakacje, bo wyczuwam silna potrzebe odpoczynku.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndyG Zobacz posta
    Jestescie jak dzieci. Podobne opinie doprowadzily do tego ze np na digart wiekszosc autorow pisze "przepalenia celowe" bo inaczej kazdy komentujacy drze morde ze przepalone. Autor mial taka wizje a nie inna, to jest jego dzielo, jak sie nie podoba to po co dyskutowac? Mozna poogladac inne galerie. A tu wszyscy zastanawiaja sie co podmiot liryczny mial na mysli. Olgierd, milych wakacji, a reszcie zalecam wakacje, bo wyczuwam silna potrzebe odpoczynku.
    Wg Ciebie zdjecia wykonane z przypadkowymi ustawieniami mozna nazwac wizja autora? To chyba jakas nowa, wyzsza forma sztuki, ktorej wiekszosc z nas nie ogarnia

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    wiekszosc z nas nie ogarnia
    celna pointa która powinna być zakończeniem tych dywagacji z cyklu "jak z małpki to są wybitne dzieła, ale jak z jedynki to już gnioty"

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    celna pointa która powinna być zakończeniem tych dywagacji z cyklu "jak z małpki to są wybitne dzieła, ale jak z jedynki to już gnioty"
    Tylko poczekajcie, jak ja dorwę "emkatrójkę", to będziecie Olgierda wspominać z rozrzewnieniem...
    Miłych wakacji wszystkim!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja już dorwałem 5D i jak wam swoje pokażę to sie od Olgierda odczepicie

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów