Strona 4 z 36 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 353

Wątek: Kiedy wyjdzie następca 30D??

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    crop 1.1 jakos przezyjemy
    Nawet 1.15 bym przeżył :-).
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Nawet 1.15 bym przeżył :-).
    najwazniejsza ergonomia _ ktora sony powali canona _ juz klaskam uszami

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

crop 1.1 jakos przezyjemy
    Panowie zapomnijce i pełnej kaltce w 40D -Pomijąc juz względy finansowe w gdzie firma musiałby pchac drogi sensor ( sprzedający się rewelacyjnie jako 5d ) do taniej puszkii i sama sobie burzyć dochód to na crop 1,6 jest spore zapotrzebowanie ze strony fotografów przyrody i innych którym "wydłużenie" ogniskowej bardzo pasuje. Dlatego 1,6 wg mnie zostanie jeszcze bardzo bardzo długo - a ja osobiście czekam na niego jako na uzupełnienie 5D włśnie pod kontem przyrody.

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Panowie zapomnijce i pełnej kaltce w 40D -Pomijąc juz względy finansowe w gdzie firma musiałby pchac drogi sensor ( sprzedający się rewelacyjnie jako 5d ) do taniej puszkii i sama sobie burzyć dochód to na crop 1,6 jest spore zapotrzebowanie ze strony fotografów przyrody i innych którym "wydłużenie" ogniskowej bardzo pasuje. Dlatego 1,6 wg mnie zostanie jeszcze bardzo bardzo długo - a ja osobiście czekam na niego jako na uzupełnienie 5D włśnie pod kontem przyrody.
    jak bys czytal do konca _ to bys wiedzial ze pisze o piramidonie _ czyli konkurencji dla 5D _ ale jak ktos czyta po lebkach _ to potem pisze glupoty
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    5D włśnie pod kontem przyrody.
    kontem _ powinni tu wprawadzic _ jakis slownik automatyczny _ bo czasem zal patrzec na wypociny uzytkownikow
    Ostatnio edytowane przez grzanka ; 09-07-2007 o 00:15 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Chyba ktos tu nie dosc uwaznie czyta to co zostalo napisane. Nikt nie mowi o cropie 1.1 w 40D ...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

jak bys czytal do konca _ to bys wiedzial ze pisze o piramidonie _ czyli konkurencji dla 5D _ ale jak ktos czyta po lebkach _ to potem pisze glupoty
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

kontem _ powinni tu wprawadzic _ jakis slownik automatyczny _ bo czasem zal patrzec na wypociny uzytkownikow

To że napisałem, że crop 1,6 pozostanie w klasie sprzętu dwucyfrowego za głupotę bym nie uznał.
    Za błąd faktycznie przepraszam ale myśle, że ortografia nie jest głównym tematem tego forum a osoby które skupiają sie na wyłapywaniu błędów chyba nie mają za wiele do powiedzenia jeżeli chodzi o meritum sprawy...

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

wczoraj podczas festiwalu fotografii w Krynicy, przedstawiciel Canona powiedział jedynie tyle, że wkrótce będzie nowe body xxD oraz Ds. Zadnego następny 5D nie będzie w najbliższym czasie.
    Żadnych szczegółów odnośnie nowych body nie chciał jednak zdradzić.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Świetnie. Sam więcej nie wie.

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No to gdybajmy dalej :
    Ostatnio rozmawiałem z kolesiem który (po szkoleniu dla dystrybutorów canona) trwierdzi że będzie w tym roku 40d i "zmiany beda duże" z tzw "między słowami" to wynikało że może nawet matryca x1,3.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Opierając się na takim gdybaniu przypomnę, że już w lutym 40D było praktycznie pewne Zdążył się już nawet pojawić w cenniku niektórych sklepów Co - wyszło widzieliśmy.
    Obecnie cykl życia produktów Canona wskazywałby rzeczwyiście na coś nowego w sierpniu, ale osobiście w rewolucyjne zmiany nie wierzę. No i tym bardziej nie wierzę w zmianę cropa. Spodziewałbym się czegoś w stylu zmiany 350D-->400D, albo jeszcze bardziej subtelnych zmian;-)
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Strona 4 z 36 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów