Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: [Kraków 30-06/01-07]IV Małopolski Piknik Lotniczy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja stałem w sporym tłumie na górce nieco z tyłu gdzie były flagi RMF. Po sprzęcie nie sposób poznać, bo białych szkieł widziałem masę wczoraj.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Po sprzęcie nie sposób poznać, bo białych szkieł widziałem masę wczoraj.
    A ja mialem czarne
    Co do fotek to moje sa...no i to by bylo na tyle, ale mam pytanie, czy to mydlo itp. wady na zdjeciu to bardziej wina obiektywu czy tez niepewnej reki? (Mam na mysli fotki 1 i 5)

WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Snipper tylko druga jest ostra...

Kubaman ja bylem o 15:00 do 17 gdzies i juz byla taka szarowka troche, takie bezplciowe mgly bardzo wysoko, blekit nieba stracony...
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Snipper tylko druga jest ostra...
    no nie zartuj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A ja mialem czarne
    Co do fotek to moje sa...no i to by bylo na tyle, ale mam pytanie, czy to mydlo itp. wady na zdjeciu to bardziej wina obiektywu czy tez niepewnej reki? (Mam na mysli fotki 1 i 5)
    Obiektyw to jedno natomiast wydaje mi się, że zrobiłeś zdjęcie zanim ustawiłeś ostrość. Miałeś ustawinie AI SERVO? Przy tego typu zdjęciach ważny też jest ustawiony czas. Oczywiście wszystko zależy od tego co się chce osiągnąć. Rozumiem, że chodziło raczej o zamrożenie ruchu?

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    Obiektyw to jedno natomiast wydaje mi się, że zrobiłeś zdjęcie zanim ustawiłeś ostrość. Miałeś ustawinie AI SERVO? Przy tego typu zdjęciach ważny też jest ustawiony czas. Oczywiście wszystko zależy od tego co się chce osiągnąć. Rozumiem, że chodziło raczej o zamrożenie ruchu?
    Nie, mialem ustawione AI Focus.
    Co do zamrozenia ruchu, to raczej wyniklo to z faktu, ze na poczatku mialem dosc duzo (za duzo) poruszonych fotek, wiec skrocilem czasy
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Nie, mialem ustawione AI Focus.
    Co do zamrozenia ruchu, to raczej wyniklo to z faktu, ze na poczatku mialem dosc duzo (za duzo) poruszonych fotek, wiec skrocilem czasy
    Nie wiem jak Twoja SIGMA ale ja swoją sprzedałem ze względu na powolny i omylny AF, mydło na końcowych ogniskowych oraz głośny tryb pracy. Miałem APO DG 70-300.

No i przy takich pokazach niestety ale zdjęcia seryjne

Uprawnienia umieszczania postów