Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 89

Wątek: [Kraków 30-06/01-07]IV Małopolski Piknik Lotniczy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    Swoja droga na gorce stalo zapewne sprzetu foto za kilkaset tys. zlotych jakby to zebrac do kupy.
    OT - wiesz jak patrzyłem ostatnio na przejazd króla Arabii Saudyjskiej wraz z towarzyszącymi biznesmenami to mi przyszło do głowy, że te mercedesy którymi się poruszali musiały kosztować dobre kilkadziesiać mln. zł.
    Tak to już jest - sprzęt kosztuje

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Będę jutro to też coś pofocę. Mam niby wstęp do strefy prasowej, ale moja luba już nie. Da się jakoś swobodnie przejść z tej strefy do "normalnych" ludzi. Bo jak nie to wpadnę tam na krótko i będę zmuszony uciekać do spotterskiej braci w tłumie :-P
    FOTOINKWIZYTOR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Będę jutro to też coś pofocę. Mam niby wstęp do strefy prasowej, ale moja luba już nie. Da się jakoś swobodnie przejść z tej strefy do "normalnych" ludzi. Bo jak nie to wpadnę tam na krótko i będę zmuszony uciekać do spotterskiej braci w tłumie :-P

przechodzi sie kolo ochrony ale jak sie impreza rozkreci to mysle ze uda Ci sie luba przemycic

Kubelek
    Guest

Domyślnie

Gdzie mozna znalezc wiecej zdjec z tej imprezy?Bylem wczoraj! Bylo super

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No ja wlasnie wrocilem. Pogoda ciut gorsza, taka szarowka ja placilem 5zl nawet legitymacji nie mialem, no ale ma sie wkoncu ten urok osobisty :P wrzuce zdjecia pewnie do tygodnia :P
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    No ja wlasnie wrocilem. Pogoda ciut gorsza, taka szarowka ja placilem 5zl nawet legitymacji nie mialem, no ale ma sie wkoncu ten urok osobisty :P wrzuce zdjecia pewnie do tygodnia :P
    No tak, musisz jeszcze dorysować samoloty :->
    Ja za to odkryłem ze na matrycy mam więcej kurzu niż pixeli, więc teraz musze trochę podczyścić zdjęcia bo aż strach patrzeć :-/

A ogólnie było przyjemnie - no i odkryłem ze mocowania SAS(r)(tm) Tamraca są kompatybilne z zaczepem do paska Unidena, dzięki czemu antenka od skanera już nie wbija mi się w różne miejsca :-]
    Niech żyje kompatybilność między producentami :-]
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez Zobacz posta
    trochę podczyścić zdjęcia bo aż strach patrzeć :-/
    U mnie jest podobnie-tyle ze ja mam zdjecia spaprane a nie zapaprane:-| Nie dosc ze 200mm nawet na cropie to bylo tak z 2-3 razy za krotko to jeszcze 1/3 zdjec poruszona, a nawet jezeli nie to jest blad przed ktorym ostrzegal muflon-zamrożone smigla
    Ale moze cos sie znajdzie, zaraz popatrze dokladniej:-P
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

cześć
    też byłem i się rozglądałęm, ale nikogo nie wyparzyłem. Nie wiem jakim cudem liquidsound miał szarówkę, bo jak ja byłem 10-13 to słońce grzało na maksa.
    Na górce w tym roku nie wpuszczali, musiałem stać między ludem.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No niebo to takie bialawe bylo moim zdaniem A ze bylo jasno to inna sprawa, na jednym ze zdjec mialem parametry 1/100 f32
    No i niestety mylilem sie w poprzednim poscie, jednak mam na matrycy kupe paprochow, bedzie trzeba ja wyczyscic, zdjecia zreszta tez
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Na górce w tym roku nie wpuszczali, musiałem stać między ludem.
    Ale kolo pasa byly pagorki gdzie ludzie niby stali, ale i tak nikt nie wadzil
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    U mnie jest podobnie-tyle ze ja mam zdjecia spaprane a nie zapaprane:-| Nie dosc ze 200mm nawet na cropie to bylo tak z 2-3 razy za krotko to jeszcze 1/3 zdjec poruszona, a nawet jezeli nie to jest blad przed ktorym ostrzegal muflon-zamrożone smigla
    Ale moze cos sie znajdzie, zaraz popatrze dokladniej:-P
    To ja miałem w tym roku rękę pewniejszą niż rok temu, bo na ostatnim pikniku to i na 1/320 miałem sporo poruszonych - teraz w zasadzie jedyne co, to miałem problem z umieszczaniem samolotów w kadrze - jakoś szybko skubańce latały... A seriami za bardzo ciągnąć nie wypadało, bo databank mi się wyłączył w połowie pierwszej karty, na dodatek posiałem gdzieś w domu jedna CFke - także pod koniec już nic nie robiłem...
    (żeby było śmieszniej, zgubioną CFke znalazłem jak szukałem czytnika, który z kolei okazało sie że wyzionął ducha.... no kurcze....)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    cześć
    też byłem i się rozglądałęm, ale nikogo nie wyparzyłem.
    O popatrz, a nawet Cię wspominaliśmy... :->
    Widać mało się rozglądałeś - Ciebie można nie zauważyć, no ale mnie... ? :->
    Ostatnio edytowane przez birez ; 01-07-2007 o 22:36 Powód: Automerged Doublepost
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów