Będę jutro to też coś pofocę. Mam niby wstęp do strefy prasowej, ale moja luba już nie. Da się jakoś swobodnie przejść z tej strefy do "normalnych" ludzi. Bo jak nie to wpadnę tam na krótko i będę zmuszony uciekać do spotterskiej braci w tłumie :-P
FOTOINKWIZYTOR
Gdzie mozna znalezc wiecej zdjec z tej imprezy?Bylem wczoraj! Bylo super
No ja wlasnie wrocilem. Pogoda ciut gorsza, taka szarowkaja placilem 5zl
nawet legitymacji nie mialem, no ale ma sie wkoncu ten urok osobisty :P wrzuce zdjecia pewnie do tygodnia :P
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
No tak, musisz jeszcze dorysować samoloty :->
Ja za to odkryłem ze na matrycy mam więcej kurzu niż pixeli, więc teraz musze trochę podczyścić zdjęcia bo aż strach patrzeć :-/
A ogólnie było przyjemnie - no i odkryłem ze mocowania SAS(r)(tm) Tamraca są kompatybilne z zaczepem do paska Unidena, dzięki czemu antenka od skanera już nie wbija mi się w różne miejsca :-]
Niech żyje kompatybilność między producentami :-]
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
U mnie jest podobnie-tyle ze ja mam zdjecia spaprane a nie zapaprane:-| Nie dosc ze 200mm nawet na cropie to bylo tak z 2-3 razy za krotko to jeszcze 1/3 zdjec poruszona, a nawet jezeli nie to jest blad przed ktorym ostrzegal muflon-zamrożone smigla
Ale moze cos sie znajdzie, zaraz popatrze dokladniej:-P
cześć
też byłem i się rozglądałęm, ale nikogo nie wyparzyłem. Nie wiem jakim cudem liquidsound miał szarówkę, bo jak ja byłem 10-13 to słońce grzało na maksa.
Na górce w tym roku nie wpuszczali, musiałem stać między ludem.
No niebo to takie bialawe bylo moim zdaniemA ze bylo jasno to inna sprawa, na jednym ze zdjec mialem parametry 1/100 f32
No i niestety mylilem sie w poprzednim poscie, jednak mam na matrycy kupe paprochow, bedzie trzeba ja wyczyscic, zdjecia zreszta tez
Ale kolo pasa byly pagorki gdzie ludzie niby stali, ale i tak nikt nie wadzil![]()
To ja miałem w tym roku rękę pewniejszą niż rok temu, bo na ostatnim pikniku to i na 1/320 miałem sporo poruszonych - teraz w zasadzie jedyne co, to miałem problem z umieszczaniem samolotów w kadrze - jakoś szybko skubańce latały... A seriami za bardzo ciągnąć nie wypadało, bo databank mi się wyłączył w połowie pierwszej karty, na dodatek posiałem gdzieś w domu jedna CFke - także pod koniec już nic nie robiłem...
(żeby było śmieszniej, zgubioną CFke znalazłem jak szukałem czytnika, który z kolei okazało sie że wyzionął ducha.... no kurcze....)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O popatrz, a nawet Cię wspominaliśmy... :->
Widać mało się rozglądałeś - Ciebie można nie zauważyć, no ale mnie... ? :->
Ostatnio edytowane przez birez ; 01-07-2007 o 22:36 Powód: Automerged Doublepost
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null