Panowie, Panowie... jak mam nadzieje, że w następnych rannych bojach dołącze, i powalczymy razem![]()
Panowie, Panowie... jak mam nadzieje, że w następnych rannych bojach dołącze, i powalczymy razem![]()
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl
no to idac za ciosem - co powiecie na kolejne wspomniane wczesniej daty - 14-15 albo 21-22 sierpnia :-D .. ja juz dostalem "dyspenze" od swojej drugiej polowy i moge wstawac o ktorej tylko dusza zapragnie.. pisze to nie bez powodu bo nast. razem fajnie by bylo byc na miejscu nawet jeszcze wczesniej
![]()
aha, wracajac mijalem jeszcze opuszczone domy, stodoly i przydrozne kapliczki - w sumie to tez moga byc ciekawe miejsca przy ktorych mozna sie zatrzymac wracajac do Strumienia znad jeziora :smile:
w momencie gdy slonce wschodzilo, my jeszcze jechalismy przez jakies wioski na druga strone jeziora :wink: .. pierwsze jakie udalo mi sie zrobic jest to ktore zamiescilem na imageshack'u.. szkoda, ze sie minelismy, ale nastepnym razem mysle ze kwestia organizayjno/kontaktowa pojdzie nam juz sprawniej![]()