Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: nocno/poranny plener nad j. goczałkowickim

Mieszany widok

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Panowie, Panowie... jak mam nadzieje, że w następnych rannych bojach dołącze, i powalczymy razem
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Awatar Grzesiek K
    Miasto
    gliwice
    Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Zgadza sie, miejsce wymarzone na mglisto jesienno deszczowe klimaty. Rozpoznanie sie udalo, zawarte znajomosci ciesza a juz mozna myslec o kolejnym spotkaniu switowym
    Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    Panowie, Panowie... jak mam nadzieje, że w następnych rannych bojach dołącze, i powalczymy razem
    no to idac za ciosem - co powiecie na kolejne wspomniane wczesniej daty - 14-15 albo 21-22 sierpnia :-D .. ja juz dostalem "dyspenze" od swojej drugiej polowy i moge wstawac o ktorej tylko dusza zapragnie .. pisze to nie bez powodu bo nast. razem fajnie by bylo byc na miejscu nawet jeszcze wczesniej

aha, wracajac mijalem jeszcze opuszczone domy, stodoly i przydrozne kapliczki - w sumie to tez moga byc ciekawe miejsca przy ktorych mozna sie zatrzymac wracajac do Strumienia znad jeziora :smile:

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek K Zobacz posta
    w momencie gdy slonce wschodzilo, my jeszcze jechalismy przez jakies wioski na druga strone jeziora :wink: .. pierwsze jakie udalo mi sie zrobic jest to ktore zamiescilem na imageshack'u.. szkoda, ze sie minelismy, ale nastepnym razem mysle ze kwestia organizayjno/kontaktowa pojdzie nam juz sprawniej

Uprawnienia umieszczania postów