Strona 39 z 56 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Sardon
    Guest

Domyślnie

No i otrzymalem dnia 14.06.07 maila od Canona A kod wyslalem 25.05, czyli nie jest tak zle Teraz czekam na pieniazki Pozdrawiam

SKRYTOBOJCA
    Guest

Domyślnie

Za bardzo sie stresujecie tymi zwrotami, spokojnie poczekajcie a kase dostaniecie.

Email od Canona dostalem 28 Maja, a dzis wracam z pracy i widze kase na koncie :]

370zl Inteligo, wiec 20zl poszlo na przelew.

Lekka wkurzajace to jest, jak napisali o zwrocie 390zl to na moje konto powinno tyle trafic, a oni powinni oplacic przelew itd..

forix
    Guest

Domyślnie

Witam. Dziś otrzymałem zwrot. Wysłałem list 21 maja po tygodniu otrzymałem wiadomość że zaczynają procedurę zwrotu, jeżeli ewentualnie kasy by nie było (do 20 dni) to miałem dać im znać. Wszystko sprawnie i przed terminem Oczywiście 370zł Chyba te 20zł wzięli sobie na piwo ;P
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar Lech
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Przeczytałem cały wątek, wycinać któryś kod konkretnie? Czy jak niektórzy piszą cały bok pudełka...?
    Pozdrawiam. Lech

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

ten górny jest ważniejszy ale dla swietego spokoju wytnij oba i wysyłaj.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja dostałem info na pocztę 31 maja a dzisiaj (16 czerwiec) sprawdzam konto i... jest już kasa
    Tylko jedno mnie w tym wszystkim wkurza. Wysłałem kody na pięć różnych elementów, przelew był na to samo konto a te cwaniaczki pobrały sobie od każdego prowizję 20 zł Trochę mnie to wkurza, zarobili za nic równe 100 zł
    FOTOINKWIZYTOR

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Tylko jedno mnie w tym wszystkim wkurza. Wysłałem kody na pięć różnych elementów, przelew był na to samo konto a te cwaniaczki pobrały sobie od każdego prowizję 20 zł Trochę mnie to wkurza, zarobili za nic równe 100 zł
    Jesli przelew byl jeden a piec prowizji to do reklamacji sie nadaje (choc jakim cudem by wiedzieli ze jeden przelew pokrywa piec elementow?) . Ale jesli przelewow bylo piec to sorry - wina SYSTEMU. Tak to dziala ze od kazdej transakcji jest pobierana prowizja, niezaleznie ze nadawca i odbiorca dla kazdej z 5 transakcji ten sam. Jakbym ci wyslal 5 paczek na koszt odbiorcy tez bys psioczyl na Poczte ze pobrala piec oplat?

Dopiero zaczyna Awatar Lech
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Właśnie wypisuje do wysyłki. I zobaczyłem nową informację na stronie Canona:

*Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007.
    Pozdrawiam. Lech

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie Obiektyw z zestawu i Cash Back

Chciałem sie dowiedzieć czy można skorzystać z promocji Canon, jeżeli obiektyw odłączony jest od zestawu i wycinany jest tylko kod kreskowy ze wspólnego opakowania? Czy Canon nie ma zaznaczone "u siebie", że jest to obiektyw z zestawu i można skorzystać z promocji tylko całym zestawem, a nie poszczególnymi jego składnikami?

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Chciałem sie dowiedzieć czy można skorzystać z promocji Canon, jeżeli obiektyw odłączony jest od zestawu i wycinany jest tylko kod kreskowy ze wspólnego opakowania? Czy Canon nie ma zaznaczone "u siebie", że jest to obiektyw z zestawu i można skorzystać z promocji tylko całym zestawem, a nie poszczególnymi jego składnikami?
    Możesz korzystać spokojnie..

Strona 39 z 56 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów