No i otrzymalem dnia 14.06.07 maila od CanonaA kod wyslalem 25.05, czyli nie jest tak zle
Teraz czekam na pieniazki
Pozdrawiam
No i otrzymalem dnia 14.06.07 maila od CanonaA kod wyslalem 25.05, czyli nie jest tak zle
Teraz czekam na pieniazki
Pozdrawiam
Za bardzo sie stresujecie tymi zwrotami, spokojnie poczekajcie a kase dostaniecie.
Email od Canona dostalem 28 Maja, a dzis wracam z pracy i widze kase na koncie :]
370zl Inteligo, wiec 20zl poszlo na przelew.
Lekka wkurzajace to jest, jak napisali o zwrocie 390zl to na moje konto powinno tyle trafic, a oni powinni oplacic przelew itd..
Witam. Dziś otrzymałem zwrot. Wysłałem list 21 maja po tygodniu otrzymałem wiadomość że zaczynają procedurę zwrotu, jeżeli ewentualnie kasy by nie było (do 20 dni) to miałem dać im znać. Wszystko sprawnie i przed terminemOczywiście 370zł Chyba te 20zł wzięli sobie na piwo ;P
Pozdrawiam
Przeczytałem cały wątek, wycinać któryś kod konkretnie? Czy jak niektórzy piszą cały bok pudełka...?
Pozdrawiam. Lech
ten górny jest ważniejszy ale dla swietego spokoju wytnij oba i wysyłaj.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Ja dostałem info na pocztę 31 maja a dzisiaj (16 czerwiec) sprawdzam konto i... jest już kasa![]()
Tylko jedno mnie w tym wszystkim wkurza. Wysłałem kody na pięć różnych elementów, przelew był na to samo konto a te cwaniaczki pobrały sobie od każdego prowizję 20 złTrochę mnie to wkurza, zarobili za nic równe 100 zł
![]()
FOTOINKWIZYTOR
Jesli przelew byl jeden a piec prowizji to do reklamacji sie nadaje (choc jakim cudem by wiedzieli ze jeden przelew pokrywa piec elementow?) . Ale jesli przelewow bylo piec to sorry - wina SYSTEMU. Tak to dziala ze od kazdej transakcji jest pobierana prowizja, niezaleznie ze nadawca i odbiorca dla kazdej z 5 transakcji ten sam. Jakbym ci wyslal 5 paczek na koszt odbiorcy tez bys psioczyl na Poczte ze pobrala piec oplat?
Właśnie wypisuje do wysyłki. I zobaczyłem nową informację na stronie Canona:
*Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007.
Pozdrawiam. Lech
Chciałem sie dowiedzieć czy można skorzystać z promocji Canon, jeżeli obiektyw odłączony jest od zestawu i wycinany jest tylko kod kreskowy ze wspólnego opakowania? Czy Canon nie ma zaznaczone "u siebie", że jest to obiektyw z zestawu i można skorzystać z promocji tylko całym zestawem, a nie poszczególnymi jego składnikami?