Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: [battle] Renault F1 Roadshow

Coś już napisał Awatar toras
    Miasto
    Zduny k.Krotoszyna, Oleśnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Autorzy moga sie wypowiadac ale niech wlacza myslenie i sie domysla ze po cos to glosowanie jest tajne . Nie ma zakazu wypowiadania sie autorom ale niech sie nie przyznaja ktore czyje zdjecie - dla mnie to logiczne... innych emocje niosa byle podyskutowac o swoim zdjeciu numer 2. Trzeba liczyc na zwykla ludzka logike i inteligencje.
    Cóż, wystarczyło w regulaminie dodać, że głosowanie jest tajne i proszę zachować wstrzemięźliwość w wypowiadaniu się na temat nowych fotek i po sprawie. Dla mnie to logiczne.

Sądze, że to po prostu utrudnienie dla ludzi tu nowych i nie zaznajomionych z niepisanymi regułami. Ty jesteś na tym forum tak długo, że wyuczyłeś się już logiki i inteligencji, oraz panowania nad emocjami w dyskusji nad swoimi zdjęciami i mam nadzieję, że gdy będę miał taki staż to również nad tym zapanuję. ??:

W każdym razie nie ma co szczępić języka, dowiedziałem się o dwóch niepisanych zasadach, które będę mogł w przyszłości przestrzegać. Szkoda tylko, że w taki chory sposób...

W kolejnym battlu, który się właśnie zaczyna nie będę już dyskutował w każdym razie. Mam nadzieję, że nikt nie czuje się urażony.

Za 3h wyjeżdżam na Mazury i mam nadzieję, że przywiozę kilka fajnych fotek. Wszystkim również życzę miłego weekendu!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Zawsze tworzę ankiety wklejając w notatniku najpierw autorów ( począwszy od wyzywającego ) , a nastepnie losowo linki . A że w niektórych przypadkach los chce by kolejność się pokrywała , to ja na to nie poradzę
    No tak to czasem bywa. Ale i tak jestem zdania, aby ktoś w wolnym czasie uzupełnił regulamin i dodał pare istotnych punktów. Jeżeli nikomu się nie chce to mogę w wolnej chwili, których mam mało przygotować jakieś propozycje i do kogoś podesłać. Bo chyba nie chodzi o to, aby nowe osoby traktować z wyższością i ganić za to o czym nie mają prawa wiedzieć.
    Ostatnio edytowane przez toras ; 07-06-2007 o 21:28 Powód: Automerged Doublepost
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl
    gg: 618250, 30d + 300v + 600d + 24-105 L f4.0

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toras Zobacz posta
    Cóż, wystarczyło w regulaminie dodać, że głosowanie jest tajne i proszę zachować wstrzemięźliwość w wypowiadaniu się na temat nowych fotek i po sprawie. Dla mnie to logiczne.
    Dla mnie logiczne znowoz jest ze skoro w Regulaminie jest wpisane ze zdjecia sa wysylane do moderatora i to on wkleja anonimowa ankiete to autorzy zdjec powinni sie domyslec po co tyle fatygi - w tym swietle Regulamin jest wystarczajaco jasny a zarazem juz jest wystarczajaco dlugi ze nie ma potrzeby go jeszcze bardziej rozbudowywac dla osob mniej kumatych.
    Dales ciala a teraz stosujesz taktyke "najlepsza obrona jest atak" , wiec ja koncze w tym momencie dyskusje po raz kolejny stwierdzajac ze nie wszystko da sie/mozna/trzeba pokryc Regulaminem i czesto trzeba po prostu zdac sie na inteligencje uczestnikow.

Miasto

Domyślnie

Dla mnie logiczne znowoz jest ze skoro w Regulaminie jest wpisane ze zdjecia sa wysylane do moderatora i to on wkleja anonimowa ankiete to autorzy zdjec powinni sie domyslec po co tyle fatygi - w tym swietle Regulamin jest wystarczajaco jasny a zarazem juz jest wystarczajaco dlugi ze nie ma potrzeby go jeszcze bardziej rozbudowywac dla osob mniej kumatych.
    Skoro sadzisz, ze moderator wrzuca ankietke i zdjecia tylko dlatego, żeby ankietka byłą anonimowa to gratuluje "kumatości". "Mniej kumaci" sądzą, że fatyga ta jest spowodowana raczej utrzymaniem tutaj porządku, bo spróbuj sobie wyobrazić co by się tu działo, gdyby każdy mógł sam zakładać ankietke do battla. Jeżeli robią to moderatorzy to wszystko jest zawsze tak jak trzeba!

Dales ciala a teraz stosujesz taktyke "najlepsza obrona jest atak" , wiec ja koncze w tym momencie dyskusje po raz kolejny stwierdzajac ze nie wszystko da sie/mozna/trzeba pokryc Regulaminem i czesto trzeba po prostu zdac sie na inteligencje uczestnikow.
    Dałem ciała? Sorry... ale to ty atakujesz i traktujesz mnie z góry mając klapki na oczach. Mogłeś zwroćić mi uwagę w w mniej cwaniacki sposób, albo na pw i byłoby ok, ale wolisz pokazać swoją wyższość i już dwa razy insynuujesz mi brak inteligencji...

Taka dyskusja to niestety nie mój poziom, więc to jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie. EOT, bo to już zaczyna być zwykłe trolowanie.
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dla mnie logiczne znowoz jest ze skoro w Regulaminie jest wpisane ze zdjecia sa wysylane do moderatora i to on wkleja anonimowa ankiete to autorzy zdjec powinni sie domyslec po co tyle fatygi
    Dla mnie to nie jest logiczne. Może dla Ciebie jest bo brałeś udział w ustalaniu regulaminu?
    - w tym swietle Regulamin jest wystarczajaco jasny a zarazem juz jest wystarczajaco dlugi ze nie ma potrzeby go jeszcze bardziej rozbudowywac dla osob mniej kumatych.
    Świetny argument - regulamin jest długi.

po raz kolejny stwierdzajac ze nie wszystko da sie/mozna/trzeba pokryc Regulaminem
    Kolejny świetny argument, tylko że w tym przypadku IMO trochę nie trafiony, bo akurat tę kwestię należy pokryć.

i czesto trzeba po prostu zdac sie na inteligencje uczestnikow.
    Pamiętaj, że ktoś może być inteligentniejszy od twórców regulaminu, mieć większą wyobraźnie i wysnuć wnioski o jakich twórcom się nie śniło. Tylko, że wtedy powinno się poprawić regulamin ale można też zaatakować tych co znaleźli w nim błąd.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Dla mnie to nie jest logiczne.
    A dla mnie jest.

Kolejny świetny argument, tylko że w tym przypadku IMO trochę nie trafiony, bo akurat tę kwestię należy pokryć.
    Masz prawo tak uwazac tak samo jak ja mam prawo uwazac odwrotnie i dodatkowo probuje to uzasadnic.
    Nic wiecej nie mam do dodania na ten temat. Uczestnik Battle wykazal sie wg mnie zbyt mala domyslnoscia i to nie jest wina Regulaminu choc niektorzy wola w ta strone sie kierowac. Tak ja to widze i na tym musimy poprzestac, przynajmniej z mojej strony. Howgh i EOT.

Miasto

Domyślnie

Sonda zamknięta. Dziękuję kolegom za bitwe, a także innym za komentarze.
    Arek 'Toras' Torski
    www.torski.pl

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów