A co, jeśli na przykład ja mam pytanie, mam problem, nie chcę szukać innych forów, bo to jest bardzo dobre, a Administratorzy, jak w jakimś spisku, wszyscy z osobna, nie odpisują na moje maile?
wkleję tego maila, a minęło już kilka tygodni, więc chyba nie spieszą się z odpowiedzią:
Witam Panowie!
Tym razem piszę do kilku z Was - do tych, do których można znaleźć adresy na forum.
Pisałem na Canon-Board już dwa razy, bez odpowiedzi, więc wkleję swój ostatni list, może któryś z Was w jakikolwiek sposób okaże zainteresowanie moją sprawą:
Nazywam się Wojtek Matuszkiewicz. Jestem zarejestrowanym użytkownikiem Canon Board i mam bardzo ważną sprawę. Pomógł mi mianowicie człowiek z Siemianowic, może o nim słyszałeś. Jerzy Kordysz, który w swoim zakładzie naprawia aparaty i jest, moim zdaniem, bardzo dobrą alternatywą dla Żytniej. Kwoty mówią same za siebie. Padnięta migawka w 10D i cena nie 630 + 300 robocizna (Żytnia) lecz 250 złotych. Kontakt do gościa znalazłem właśnie dzięki Forum. Tobie i innym, dzięki którym Forum istnieje - serdecznie dziękuję.
Pytanie w związku z tym: Czy informacje dotyczące tego typu zakładów, które są, widać jaką, alternatywą dla ździerców z Żytniej na przykład, nie powinny być potraktowane osobnym tematem, zakładką, czy jak to się na Forum nazywa? Mi to było bardzo potrzebne, szukałem tańszego rozwiązania na gwałt, bo w Polsce byłem tylko miesiąc, migawka padła po jakichś dwóch tygodniach, więc bardzo mi się spieszyło, by wywieźć z Polski naprawiony już aparat. Obecnie mieszkam w Tajlandii, a tropikalny klimat też miał wpływ na stan aparatu (człowiek naprawił mi przy okazji przycisk spustu migawki, który szwankował, jak również przeczyścił i sprawdził pozostałe rzeczy).
Odpowiedz, jeśli znajdziesz chwilę, czy mogę liczyć na to, że powstanie osobny rozdział dotyczący naprawy sprzętu. A może coś takiego na Forum już jest? Jeśli jest, to uwierz mi, nie mogłem tego znaleźć, a bardzo się starałem, bo byłem naprawdę zdesperowany, perspektywą bycia skazanym na Żytnią...
pozdrawiam
czekam na odpowiedź
Wojtek Matuszkiewicz