Witam
Dzisiaj byliśmy z kolegą również tylko, że niedokładnie przeczytałem wiadomośći czekaliśmy na parkingu przed Kopernika zaraz za ogrodem japońskim, i sie rozminęliśmy niestety, mam nadzieje ze na następny uda nam sie dotrzeć.
Pozdrawiam
Piotrek S.
Cegiełki i plenerkowy zespół![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Więcej teamu i taki gniotek![]()
kurde...mniejszych się nie dało wstawić ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Hmm.. Nie wiem czy tu jest ironia (miały być większe?), czy przytyk (za duże?).. standardowo kładę do netu 640x480. Jedno zmniejszyłem bo odrzuciło ze względu na wagę. A jeśli chodzi o poglądówki to chyba jest akurat
Full-size mogę wystawić gdzie indziej do ściągnięcia.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A w ogóle to gdzie jest taka wypasiona galeria CB, gdzie byłyby fotki z plenerów??
Ostatnio edytowane przez dentharg ; 11-06-2007 o 06:38 Powód: Automerged Doublepost
Taka drobna uwaga techniczna panowie: zdjęcia lepiej wrzucić na jakiś darmowy serwis hostingowy typu imageshack.us lub xs.to a na forum tylko je podlinkować (direct link) przy pomocy ikonki "Insert Image" lub wpisując komendę . Nie ma wtedy ograniczeń wielkościowych i nie jest obciążany forumowy serwer.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Sie zrobi wieczorem. Albo zrobie w swojej galerii album; na razie jeszcze nie wykorzystalem polowy swojego transferu.