Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Wczoraj byłem w sklepie na studenckiej 5 w Krakowie i kupiłem TAMRAC EXPEDITION 5
    5d z gripem wchodzi luźniutko a to dziwne bo producent podaje 13cm głębokości a jest lekko ponad 16cm bez wybrzuszania klapy. Wchodzi mi wszystko co w stopce a zostaje jeszcze miejsce na 150 sigmy, która do mnie jedzie i masę innych rzeczy, nawet blenda mieści się do dodatkowej kieszeni która jest między sprzętem (komorą główną) kieszonkami na zewnątrz.

Co dziwne nie znalazłem opisu tej kieszeni w necie a jest dość spora, nie jest specjlanie jakiegoś przeznaczenia ale mały nootebook pewnie wejdzie bez problemu (ja tam noszę blendę obecnie)

SlingShot 300 AW miałem w rękach ale odłożyłem na półkę po 30 sekundach, dlaczego:
    Dostęp do sprzętu leszpy rzecz jasna, ale....
    1. Wejdzie 5d z gripem ale obok nie wchodzi żadne moje szkło nawet bez osłon nie mogłem tam wcisną 85L
    2. Wykonanie środka jest bardzo delikatne jak na mój gust.
    Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
    Canon 24-70 f/2.8 L + 85 f/1.2 mkII L + Sigma 150 f/2.8 EX

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magus Zobacz posta
    .... nie mogłem tam wcisną 85L
    2. Wykonanie środka jest bardzo delikatne jak na mój gust.
    Dzięki Magus za info zaoszczędziłeś mi wycieczki do sklepu - planowałem jutro dokonać przymiarki - ale skoro "grubasek" się nie mieści.. pozostaje szukać dalej - poczytam sobie wobec tego o tamracu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów