Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Polska instrukcja do 5D.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Myszoor, mój pdf jest minimalnie mniejszy i da się to czytać, jest dość poprawnie wykonany (jak dla mnie). Niemniej z racji wielkości nie wiem jak to komuś wysłać, moja poczta tego nie wyśle a ja sam o jakimś wieszaniu na stronkach takich instrukcji nie mam zielonego pojęcia. Mam za to dwa pdf-y z opisem softu do Canona i te przejdą pocztą do 20 MB.
    FOTOINKWIZYTOR

Domyślnie

i to załatwiło sprawę dzięx!

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Myszoor, mój pdf jest minimalnie mniejszy i da się to czytać, jest dość poprawnie wykonany (jak dla mnie). Niemniej z racji wielkości nie wiem jak to komuś wysłać, moja poczta tego nie wyśle a ja sam o jakimś wieszaniu na stronkach takich instrukcji nie mam zielonego pojęcia. Mam za to dwa pdf-y z opisem softu do Canona i te przejdą pocztą do 20 MB.
    dzięki za chęci - ale widać też masz skan - szkoda papieru, tonera i czasu na drukowanie jeżeli mogę ją kupić w cenie jak powyżej (co przed chwilą zrobiłem)
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Domyślnie

A nie ma ktoś pdf-a nie skanowanego , powienien mieć wielkość około 5 mega .
    Jeśli tak prosiłbym o linka lub na maila frogpl@o2.pl .

Pozdrawiam

Franek_Ch
    Guest

Domyślnie

Ja się tu podłączam. Jeśli ktoś miałby polską instrukcje w pdfie - to ja chętnie przyjmę na mejla: franekchrzonszcz@wp.pl. :-)

Uprawnienia umieszczania postów