No i dobrze Piszczal napisal, wyślijcie będzie ciekawiej!
No i dobrze Piszczal napisal, wyślijcie będzie ciekawiej!
proszę więc o założenie sondy
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=22922
niestety jedna fota została zdyskwalifikowana ( fota była wczesniej publikowana )
uuuu....
no zgadza się, pokazałem ją w wątku i wczoraj zamieściłem w galerii....
Ale dlaczego takiego zapisu nie ma w regulaminie? W regulaminie nie pisze wyraźnie, że nie można fotki nigdzie pokazać.... Tym bardziej, że fotki robione były specjalnie na battle.
Skad ja biedny, nowy miałem o tym wiedzieć? Wydaje mi się to troszeczkę niesprawiedliwe.
Czy mogę prosić o jakieś wytłumaczenie i zdanie ewentualnie innych?
Moje zdanie jest podobne, pokazalem tu fotki jakie wydawaly mi sie najlepsze i co pozniej, juz nie moge ich wsadzic do batla, czyli spalilem sobie.
Gdyby był stosowny zapis w regulaminie to na pewno bym fotki nie pokazał lub dał zupełnie inną. Poza tym pokazując wcześniej fotkę raczej działa się na swoją niekorzyść. Stąd moje zdanie jest takie iż jest to zupełnie niesprawiedliwe i niezgodne z regulaminem, bo nie są tam uwzględnione przyczyny dyskwalifikacji.
no tak miedzy Bogiem a prawdą to ja tez juz pokazywalem wszystkie swoje zdjecia z F1.
O tu http://www.popowski.yoyo.pl/index.php?list=4
Podawalem tego linka w tamtym watku.
Mam propozycje: zrobmy ten battle od nowa i kazdy niech wrzuci po 2-3 zdjecia. Niezaleznie od tego czy juz publikowane.
Ostatnio edytowane przez tpop ; 06-06-2007 o 12:12
Ale powiedział ktoś o tym tobie? Albo pisało gdzieś o tym?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No to teraz czekamy na jakieś wyjaśnienia co do "stosowania regulaminu" lub jego ułomności.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To też jest jakiś pomysł. Generalnie jestem w stanie dostosować się
Z drugiej strony może stworzyć ankietkę np. w pralni czy dyskwalifikacja według punktu nie uwzględnionego w regulaminie jest słuszna. I wtedy dostosuję się do woli większości!
Ostatnio edytowane przez toras ; 06-06-2007 o 12:20 Powód: Automerged Doublepost
Przywróciłem fotę .
W regulaminie faktycznie nie ma mowy o niepublikowaniu ( wcięło gdzieś podczas łączenia dwóch regulaminów)
Dziękuję. Regulamin powinien być swięty, bo po to jest stworzony. Proponuję uzupełnić go o stosowne zapisy.... I niech każdy kto bierze udział w bitwach przejrzy go i może coś się jeszcze komuś nasunie jakaś propozcyja...