Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [donegal] Moje początki

donegal
    Guest

Domyślnie [donegal] Moje początki

Witam serdecznie.
    To mój pierwszy post tutaj i chciałbym przedstawić fotki robione moimi cyfrakami kompaktowymi tj. Canon PowerShot A530 oraz Panasonic Lumix LZ3. Będę wdzięczny za opinie i porady nt. moich landszaftów Z czasem zamierzam zakupić lustrzankę cyfrową.

donegal
    Guest

Domyślnie

Szkoda,że nikt nie udzielił mi porady nt moich fotek
    Chciałem umieścić je bezpośrednio w poście, ale używałem [img] i wrzuciło mi tylko link zamiast fotki, a nie wszyscy jak widać lubią wchodzić na strony netowe by obejrzeć, wolą oglądać bezpośrednio na forum.
    Może ktoś mnie oświeci, jak umieścić fotkę bezpośrednio w poście ? czy można umieścić także fotkę z kompa, czy tylko z http ?

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

można z http na imageshack.us
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donegal Zobacz posta
    Może ktoś mnie oświeci, jak umieścić fotkę bezpośrednio w poście ? czy można umieścić także fotkę z kompa, czy tylko z http ?
    Jak masz fotke na jakiejs stronce/w galerii to klik prawym klawiszem, kopiuj adres obrazka i to co ci skopiuje wstawiasz miedzy img. Bo podales linki do strony z obrazkiem a nie samego obrazka.

Uzależniony

Domyślnie

Mnie się podobają. Może jeszcze nie są świetne, ale widać że potrafisz patrzeć i z czasem powinno być tylko lepiej
    Tutaj jeśli zdjęcia nie są bardzo złe/dobre ciężko o komentarze. Możesz spróbować wysłać np na onephoto albo na forum nikona. Tylko uważaj bo jak powszechnie wiadomo nikoniarze nie mają za grosz ogłady i potrafią być bardzo szczerzy w opiniach;-)

donegal
    Guest

Domyślnie

Dziękuję lempl za dobre słowo i garść porad canoniera odnośnie nikoniarzy

No i udało mi się wkleić foty

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

fajne kafry tylko niebo poprzepalane...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

donegal
    Guest

Domyślnie

Fakt, poprzepalane bo po prostu wciąż sie uczę Pewnie jeszcze nie raz mi się niebo przepali, ale ćwiczenie czyni mistrza poza tym, właśnie w fotografii bardzo fascynuje mnie ukazanie gry światła słonecznego na tle krajobrazu.

Uprawnienia umieszczania postów