Pokaż wyniki od 1 do 10 z 174

Wątek: No i znow podrobki CF .. tym razem Xtreme 4

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no niestety. Allegro ma gleboko w d.. takie sprawy wiec na ich pomoc moge sobie pomaryc (nie pierszy raz - w odpowiedzi dostaje ze "namawiaja abym sprobowal skontaktowac sie z uzytkownikiem - debile - jakbym nie wiedzial)

Napisalem do sprzedajacego ze oczekuje ze pieniadze zostana mi zwrocone w przeciagu 2 dni a karte odsylam . Oczywiscie dostalem informacje ze jaka sprzedajacy ma gwarancje ze ja odesle karte.... W razie czego bede informowal. Wyslalem maile do pozostalych osob ktore kupowaly u niego te karty zeby zapoznali sie z linkiem: (zreszta Wy tez mozecie)

http://foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1182

zanim wystawia komentarze. Jeden pospieszyl sie i wystawil ze aukcja wspaniala i w ogole kontakt super i towar pierwsza klasa. No jak widac niektorym wystarcza!

A co do mojego pytania - uzytkuje ktos z was karte podrobke?
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    A co do mojego pytania - uzytkuje ktos z was karte podrobke?
    Ja użytkuje podróbkę CF SanDisk Ultra II 1GB (skapłem się jakoś po 1-1,5 roku od zakupu ) i nie miałem do tej pory problemów żadnych. Żadnych utraconych zdjęć czy jakiegoś zamulania - chyba, że nie zauważyłem. Transferów nie sprawdzałem, a miałem zamiar porównać z oryginałem. Ale jakoś na testy czasu brak
    Tak czy siak od tamtego czasu odstawiłem ją na koniec szeregu.
    Od dłuższego czasu zabieram się za zakup 4GB - posłużę się sprzedawcą poleconym przez Tomasza1972

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Głupota jest walenie negatywa na początku. Wpierw rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa jak nie działa to straszenia że się zgłosi do allegro i na policje w 99% odda ci kase

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

[quote=JaBlam;322801]
    http://foto.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=1182

quote]

tak sobie porównuje i wszystkie cechy oprócz jednej wskazują na oryginał
    to co mam inne niż pokazane pod linkiem to etui szmaciane na karty
    konkretnie nie ma ono zamka wogóle, a tylko klips
    no ale moja III to dwójka

z takich samych cech jest: zamknięty na stałe blister i takie same pudełeczko na karte, opisywana plaskorzeźba na pudle, numer na kopercie do rescuePro, sama karta wygląda tak jak oryginalna pokazana w linku

więc nie wiem może to bardzo dobra podróba ?

kupiłem w mojej mieścinie gdzie mogłem pomacać i zajrzeć do środka,
    polskiej naklepki toto niema bo to niby import z de
    dodam tylko że stare ultry które sam z de przytargałem też wyglądają jak oryginały

a tak w sumie to się zastanawiam czy wogóle można poznać wszystkie podróby, czy tylko te bardziej nieudolne, bo co w sumie przeszkadza żeby karte pudło i tak dalej zmałpować lepiej

a alledrogo faktycznie mogłoby wkońcu zacząć dbać o kupujących i traktować transakcje jako umowy k-s choćby na poziomie e-bay
    ciekawe kto pierwszy pozwie alledrogo , narazie sprzedający tam mają lepiej IMO

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez jadeit ; 24-06-2007 o 20:22
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Uprawnienia umieszczania postów