Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A tutaj ocieramy sie już o rachunek prawdopodobieństwa. Im więcej czystapińdziesiątek, tym więcej potencjalnych malkontentów. A tych, ktorzy sobie ponarzekają na porządne puszki jest trochę mniej.
    Odpadają głównie Ci, którzy jak nie mieli w łapach to nie piszą, oraz ci, którzy siedzą cicho, jak im się tylko wydaje. Czyli optymistycznie licząc, 10% forum
    Zauważ też, że w większośći ci co kupują droższe puszki nie pytają na forum czy warto to czy tamto. Stąd też robią to dużo bardziej świadomie w związku z tym doskonale zdają sobie sprawę ze słabości swojego wyboru.

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    coś u Ciebie z liczeniem nie halo 650 zł na nową migawkę w 30d to 1d mk3 szybko na to samo nie wyjdzie
    Tak czy tak 30D dzielą lata świetlne od nowego (i starego) Marka także nie ma co porównywać. To jest też kwestia czy danym narzędziem w zastanych warunkach w ogóle zrobi się zdjęcia czy nie - wtedy kończą się wszelkie kalkulacje i zaczyna być ważne to żeby mieć coś co spełni wymagania w 100%. Myślę że głównie po to się kupuje jedynki.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-05-2007 o 02:54
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak czy tak 30D dzielą lata świetlne od nowego (i starego) Marka także nie ma co porównywać. To jest też kwestia czy danym narzędziem w zastanych warunkach w ogóle zrobi się zdjęcia czy nie - wtedy kończą się wszelkie kalkulacje i zaczyna być ważne to żeby mieć coś co spełni wymagania w 100%. Myślę że głównie po to się kupuje jedynki.

Oczywiście, próbuję tylko zwrócić uwagę na to, że wydatek też nie jest taki duży, bo niewiele wyższy, jeśli przeliczyć cykle migawki.
    Ja doskonale wiem, dlaczego kupiłem właśnie ten aparat.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 29-05-2007 o 14:24
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów